fbpx
     

Ce mai bun frigider LG

Last Updated: 19.05.24

 

Cum aleg cele mai bune frigidere LG

 

Ghidul cumparatorului

O casa a carei bucatarie este echipata corespunzator beneficiaza de cel mai bun frigider ce-i poate fi incorporat. Chiar daca uneori e suficient sa cheltui o suma moderata pentru achizitionarea acestui electrocasnic, alteori ai nevoie de ceva mai multe fonduri, ca sa iti cumperi unul incapator, de dimensiunile dorite, in care sa depozitezi alimente pentru toata familia.

Printre cei mai laudati producatori de electrocasnice se numara si LG, un brand des cautat de catre cumparatoriii din Romania, atat pe baza performantelor oferite, cat si din perspectiva noilor tehnologii pe care firma le incorporeaza dispozitivelor sale.

Ca sa identifici si alte astfel de pareri despre cele mai bune frigidere LG, poti parcurge in continuare ghidul aici prezentat, in care afli mai multe despre oferta furnizorului si despre cum poti face o diferenta clara intre dispozitive.

 

 

Brandul: LG Corporation este un conglomerat coreean cunoscut sub denumirea de Lucky Goldstar, fondat in 1947, deci cu o traditie de circa 70 de ani pe piata mondiala a electrocasnicelor si electronicelor. Gama de produse oferite este foarte extinsa, incepand cu incorporabile in bucatarie si electrocasnice de dimensiuni mari, continuand cu echipament pentru telecomunicatii si ajungand pana la electronice high end, din seria monitoarelor, sistemelor audio si a componentelor pentru computere.

Pe segmentul aparatelor frigorifice, LG produce o gama extinsa de dispozitive, majoritatea fiind echipate cu tehnologii de utlima generatie, cum ar fi No Frost. Toate produsele se remarca prin economie energetica, design modern, axat pe optimizarea spatiului intern, si materiale de inalta calitate.

Tipul aparatului: LG ofera atat frigidere cu doua usi, cat si variante cu design modern, sub forma combinelor frigorifice. Acestea, la randul lor, pot fi impartite in combine incorporabile, similare cu frigiderele cu 2 usi si modele side-by-side, sau asa zisele combine in stil american.

Pentru locuintele mici si mijlocii, unde nici spatiul bucatariei nu va fi foarte extins, un model clasic este mai potrivit ales. Daca incaperea in care gatesti are o suprafata generoasa, e foarte util sa integrezi o combina clasica sau una cu 2 compartimente principale unul langa altul.

Capacitatea: este redata in litri si se cuvine sa faci o diferenta intre volumul total al dispozitivului si cel ce poate fi util. De fiecare data cand te gandesti cum vor incapea alimentele in interior, ia in calcul doar volumul net, impartit in cel net pe congelator si cel net pe partea de frigider.

Piesele la care ai acces in comert ofera capacitati de 300 – 600l, fiind recomandate pentru familii cu cel putin 3 membri. Spre exemplu, pentru a stoca niste cantitati moderate de hrana, poti opta pentru modelul LG GBF539PVQWB, pentru ca are un volum net de 314l.

Cei cu necesitati mai extinse de stocare, ce obisnuiesc sa-si faca provizii pe saptamana sau pe luna sunt indemnati sa apeleze la modele ca LG GTB574PZHM, cu 438l, sau LG GS9366PZYZD, recomandat pentru capacitatea sa ridicata de stocare, de circa 614l.

Functii: cel mai important aspect notabil pentru piesele LG il reprezinta sistemul de racire No Frost, care mentine la rece alimentele fara sa incurajeze aparitia cristalelor de gheata. Daca esti adeptul bauturilor reci, o varianta cu dispenser de gheata sau apa va fi utila in locuinta ta.

Mai mentionam ca utile optiunile de avertizare in caz de usa deschisa, automonie termica in eventualitatea intreruperii alimentarii cu electricitate si sistemul de dezghetare automata.

La intrebarea, “unde gasesc frigider LG la un pret bun?” iti vom raspunde simplu, dandu-ti ca exemple ofertele disponibile online. Daca dai o raita prin magazine si compari preturile, ai sa vezi ca pe Internet acestea pot fi uneori mai mici, insa garantia ramane aceeasi.

 

 

VINO PE INSTAGRAM!

Salut! Sunt loana si te astept cu drag pe Instagramul meu, unde promit sa iti arat totul despre cele mai gustoase bunatati pe care le gatesc.

CLICK AICI

Lasă un comentariu

0 Comentarii