fbpx

Cea mai buna combina frigorifica Bosch

Last Updated: 18.07.24

Modele recomandate in 2024

 

 

Bosch KGE49BI40

 

1-bosch-kge49bi40KGE49BI40 prezinta o serie de avantaje care ne indreptatesc sa o numim cea mai buna combina frigorifica Bosch. In primul rand, sistemul de racire low frost permite mai putina gheata in congelator, ceea ce face ca aparatul sa fie mai usor de intretinut si sa aiba un consum energetic mai redus.

Oricum, e economica, intrucat face parte din clasa de eficienta A++. De asemenea, are functie de supercooling, pentru racirea rapida a alimentelor proaspete, dar si functie superfreezing, ce previne decongelarea pachetelor existente in congelator, atunci cand adaugi unele noi.

Aerul rece din frigider este imprastiat uniform, printr-un ventilator, e echipat cu filtru de carbon activ, pentru indepartarea mirosurilor neplacute, iar reglajul electronic se face de la panoul exterior, cu 7 segmente. Apoi, are o capacitate de depozitare de 413 l, fiind destul de incapator pentru nevoile a 3, 4 persoane. Totodata, rafturile sunt multifunctionale, exista tavita pentru evacuarea apei din condens, memoreaza erorile, iar scaderile de temperatura sunt semnalate sonor.

 

 

 

 

 

Bosch KGV58VL31S

 

2-bosch-kgv58vl31sIata o combina frigorifica Bosch, ieftina si buna, care impresioneaza prin consumul economic si prin designul practic si comod. Aceasta are un sistem de racire low frost, ce reduce stratul de gheata care se formeaza pe pachetele congelate si pe peretii interiori, ceea ce face ca mentenanta sa fie mai usoara, iar consumul sa fie mai redus.

Tot in privinta randamentului trebuie specificat ca aparatul incorporeaza 1 compresor si are ventilator pentru racirea dinamica a interiorului.Temperatura interioara poate fi controlata electronic, iar apa produsa la condens este evacuata permanent.

Un aspect prin care impresioneaza este volumul ridicat, de 505 l, fiind un aparat care va satisface nevoile de depozitare crescuta. Interiorul frigiderului e organizat in 5 rafturi din sticla securizata si 4 suporturi de sticla, iar congelatorul are doar 2 compartimente, ce pot acomoda produse voluminoase. Pe langa acestea, mai exista o tava pentru gheata, un suport pentru oua si un altul metalic, pentru sticle.

 

 

 

 

 

Bosch KGV36UW30

 

3-bosch-kgv36uw30Bosch KGV36UW30 este o combina frigorifica suficient de incapatoare pentru nevoile a 2, 3 persoane, aceasta avand un volum de 309 l. Precum celelalte modele din aceasta serie, si cel de fata e echipat cu tehnologia low frost, ce asigura mai putina gheata in congelator, un consum redus si o intretinere facila.

De asemenea, are functie de super-congelare, temperatura interioara se regleaza electronic, prin afisajul LED, iar apa din condens este evacuata, asigurand o buna functionare. Firgiderul incorporeaza 4 rafturi din sticla securizata, 2 dintre ele fiind reglabile in inaltime, iar 3 sunt extensibile.

Are si compartiment special pentru fructe si legume, unde umiditatea este controlata, iar continutul se mentine proaspat pentru mai multa vreme. Congelatorul e impartit de 3 sertare transparente, dintre care unul permite stocarea pachetelor mari. Este un produs silentios, ce atinge un nivel de zgomot de 39 dB, si se bucura de o autonomie crescuta, de 23 de ore.

 

 

 

 

 

 

Cum aleg cele mai bune combine frigorifice de la Bosch

 

Ghidul cumparatorului

Sa pastrezi alimentele proaspete, pentru mai multe zile, este o necesitate, iar atunci cand vrei sa depozitezi cantitati mai mari, fie ca ai o familie numeroasa, faci provizii sau te pregatesti des pentru petreceri, o combina frigorifica e mai indicata. Iti propunem sa le incerci pe cele din gama Bosch, unul dintre producatorii cei mai apreciati de pe piata electrocasnicelor.

 

combina-frigorifica-bosch-task

 

Inainte de a te indrepta spre locul unde gasesc combina frigorifica Bosch, la un pret bun, majoritatea cumparatorilor, trebuie sa analizezi spatiul pe care il ai in bucatarie si sa hotarasti daca preferi un aparat independent sau unul incorporabil.

Dupa sistemul de racire, poti alege intre modele low frost sau combine frigorifice Bosch no frost, in care umiditatea interioara e preluata si eliminata in afara, nemaiformandu-se gheta pe pachete si nemaifiind nevoie de decongelare.

In cazul celor cu tehnologie low frost, gheata e prezenta, dar intr-o forma redusa, astfel ca dezghetarea trebuie facuta mai rar (efortul va fi minim, multumita unui canal de evacuare, dispus la baza bazinului).

Te va incanta sa afli ca sunt foarte incapatoare, existand variante cu volum de pana la 500 l. Pentru a putea controla temperatura separat, in ambele compartimente, poti alege un model cu 2 compresoare, mai performant.

Un alt avantaj al produselor brandului tine de sistemul de pastrare a prospetimii VitaFresh, ce asigura un nivel de umiditate optim si o temperatura cuprinsa intre -1 °C si +3 °C, alimentele mentinandu-si proprietatile nutritive si aroma pana la de 3 ori mai mult timp.

Aparatele sunt util compartimentate si au constructii ergonomice, sunt silentionase si economice, fiecare incadrandu-se in clasele de eficienta energetica A+ sau A++.

Cu aceste pareri despre cele mai bune combine frigorifice Bosch la dispozitie, nu-ti ramane decat sa intri pe site-urile de specialitate si sa cauti produsul potrivit. Online, il cumperi mai ieftin, avand in vedere numeroasele reduceri.

 

 

VINO PE INSTAGRAM!

Salut! Sunt loana si te astept cu drag pe Instagramul meu, unde promit sa iti arat totul despre cele mai gustoase bunatati pe care le gatesc.

CLICK AICI

Lasă un comentariu

0 Comentarii