fbpx

Cea mai buna combina frigorifica Liebherr

Last Updated: 18.07.24

Modele recomandate in 2024

 

 

Liebherr CBNPes 5156

 

1-liebherr-cbnpes-5156Daca ai nevoie de o combina frigorifica Liebherr No Frost iti sugeram modelul CBNPes 5156. Unul dintre primele lucruri care ne-a atras a fost excelenta flexibilitate in depozitare pe care o ofera, caci rafturile si sertarele pot fi indepartate dupa nevoile de moment.

Insa cea mai buna combina frigorifica Liebherr se remarca prin consumul redus de energie, care este rezultatul combinatiei intre comenzile electronice exacte, componentele optimizate ale sistemului de racise si proprietatile termoizolante inovatoare. Acest aparat se inscrie in clasa de eficienta A++, cu un consum energetic de 305 kW / an.

Datorita sertarelor BioFresh, acest model de frigider creeaza clima perfecta pentru pastrarea timp indelungat a legumelor si fructelor, carnii si branzeturilor. Umiditatea este pastrata in paametri avantajosi, iar temperatura in compatimente este mentinuta mereu i jur de 0 grade Celsius. Dar in unul dintre sertare, ea poate fi setata la aproximativ -2 grade, pentru mentinerea indelungata a pestelui sau fructelor de mare.

 

 

 

 

 

Liebherr CUfr 3311

 

2-liebherr-cufr-3311O combina frigorifica Liebherr ieftina si buna pe care ti-o propunem este modelul Cufr 3311. Tehnologia SmartFrost incorporata reduce formarea de gheata, astfel incat curatarea este mult mai usor de efectuat, iar dezghetarea este necesara mult mai rar.

VarioSpace consta in existenta a rafturi si sertare care pot fi configurate exat asa cum iti doresti in momentul respectiv. Adaugand si raftul pentru sticle, putem spune despre combina frigorifica Liebherr CUfr 3311 ca este cel mai adaptabil model disponibil.

Usile reversibile elimina problema amplasarii combinei in bucatarie. Designul elegant, cu muchii tesite,o face potrivita chiar si pentru cea mai pretentioasa bucatarie. Sertarele pentru fructe si legume sunt adanci si inchise de jur imprejur, astfel incat sa fie eliminat riscul ca alimentele sa inghete in interior. Glisarea pe sine telescopice le face usor de accesat. Ai astfel la dispozitie un frigider cu o capacitate de 210 litri si un congelator de 84 litri, perfecte pentru intreaga familie.

 

 

 

 

 

Liebherr CU 3515

 

3-liebherr-cu-3515O alta optiune pe care ti-o punem la dispozitie este modelul CU 3515. Este vorba despre o combina frigorifica ce are un volum total de 320 litri, repartizati astfel: 88 litri pentru congelatorul cu 3 compartimente si 222 litri in frigiderul cu 3 rafturi si compartiment special pentru fructe si legume.

Datorita conceptului VarioSpace de care beneficiaza frigiderul, spatiul interior poate fi organizat exact asa cum ai nevoie pe moment. Incadrata in clasa de eficienta energetica A++, aparatul are un consum anual de 215 kWh, autonomia fara curent, cu usa inchisa, fiind de pana la 30 de ore.

Ca sisteme de siguranta, modelul dispune de avertizare sonora atunci cand usa ramane deschisa si de functiile FrostSafe si SmartFrost, care previn inghetarea accidentala a alimentelor din frigider, respectiv ingheata lent si bland alimentele nou introduse in congelator. Suportul pentru sticle si tava pentru gheata care sunt incluse in pachet iti sunt de mare ajutor in cazul in care ai musafiri, sau cand doresti pur si simplu un confort sporit in utilizare.

 

 

 

Cum aleg cele mai bune combine frigorifice de la Liebherr

 

Ghidul cumparatorului

Inventarea frigiderului a schimbat substantial vietile oamenilor. Iar acum, acest electrocasnic a evoluat mult fata de inceputuri, astfel incat ai posibilitatea de a alege intre mai multe combine frigorifice. Daca performanta e un criteriu de selectie in ceea ce te priveste, cu siguranta vei aprecia un model apartinand marcii Liebherr.

 

combina-frigorifica-liebherr-task

 

Grupul Libeherr si-a inceput activitatea construind macarale si piese de schimb pentru avioane, dar i anii ce au urmat, aria lor de productie s-a extins, in prezet numarand aproximativ 130 de companii, producatoare, printre altele, ale unor electrocasnice de top.

Numeroase pareri despre cele mai bune combine frigorifice Liebherr sustin ca unul dintre principalele aspecte care ar trebui sa atraga atentia cumparatorilor este capacitatea dispozitivului. Ea variaza i limite destul de largi, de la piese de dimensiuni mici la altele adecvate pentru familii numeroase. Dimensiunea congelatorului, raportata la cea a frigiderului, e un alt parametru important, care depinde de obiceiurile familiei tale in materie de preparare si depozitare a alimentelor.

Avand in vedere ca un aparat de acest tip functioneaza fara oprire tot anul, cosumul energetic reprezinta un alt aspect esential. Te sfatuim sa accepti o investitie initiala ceva mai mare, pentru o piesa inclusa intr-o categorie energetica superioara, de la A la A+++, caci aceasta se va amortiza in scurt timp, multumita facturilor mai mici la curent.

Modul de compartimentare interioara este de asemenea important. In congelator, unii utilizatori prefera sa aiba la dispozitie sertare, in asa fel incat alimentele sa fie organizate mai precis; altii aleg un singur compartiment care le permite sa introduca pachete mari. In frigider, sertarele cu conditii speciale pentru pastrarea alimentelor sensibile de tipul pestelui sau al legumelor sunt apreciate de unii cumparatori, ca si rafturile numeroase. Altii doresc sa dispuna macar de un spatiu mai mare pe verticala, in care sa incapa o oala mai inalta.

Este firesc sa vrei sa stii unde gasesc combina frigorifica Liebherr la un pret bun altii. Recomandarea noastra se orienteaza catre magazinele on-line, pentru oferte avantajoase si preturi imbatabile.

 

 

VINO PE INSTAGRAM!

Salut! Sunt loana si te astept cu drag pe Instagramul meu, unde promit sa iti arat totul despre cele mai gustoase bunatati pe care le gatesc.

CLICK AICI

Lasă un comentariu

0 Comentarii