fbpx

Cea mai buna masina de spalat vase cu 6 seturi

Last Updated: 18.07.24

Modele recomandate in 2024

 

 

Bosch SKS51E22EU

 

2.Bosch SKS51E22EUDaca sunteti interesati sa investiti intr-un produs performant cu ajutorul caruia sa obtineti rezultate optime, atunci Bosch SKS51E22EU este ceea ce cautati.

Pe langa functiile de baza, aceasta masina de spalat este prevazuta cu sisteme optionale, menite sa va scuteasca de anumite sarcini in bucatarie si sa va economiseasca timpul. De mentionat: programul rapid de spalare, eficienta sporita la uscare de clasa A, senzor de incarcare pentru detergent, filtru de autocuratare si circuit electronic de regenerare a sarii de dedurizare. Are o clasa ridicata de eficienta energeticas si anume A+, consumul de energie la un ciclu de spalare fiind de 0,61 kW, iar consumul anual estimativ este de 174 kW.

De remarcat si consumul de apa redus, doar de 8 litri la o spalare, produsul avand optiunea unui program ECO, ce ajuta la reducerea generala a consumului de apa si curent. Tehnologia de protectie a sticlei trateaza paharele si vasele fragile cu delicatete. Acest model este silentios, functionand cu doar 48 dB. Materialul calitativ, si anume inoxul, ii sporeste durabilitatea aparatului. Ca accesorii incluse regasim un cos pentru tacamuri si un suport pentru cesti.

 

 

 

 

Cum aleg cele mai bune masini de spalat vase cu 6 seturi

 

Ghidul cumparatorului

Desi a fost considerat la un moment dat un lux, acest produs a capatat foarte repede popularitate, fiind tot mai des folosit si de mare utilitate in bucatarie.

Exista pe piata o varietate de modele, ce difera in functie de performanta, design, functii si capacitate. Masina de spalat vase cu 6 seturi este ideala pentru bucatarii mici, intr-o familie cu putini membri si din care nu rezulta multe vase ce necesita a fi spalate. Modelul este destinat nevoilor moderate de curatare a veselei.

Daca nu sunteti un amator de spalat vase sau pur si simplu doriti sa va usurati munca in bucatarie, atunci un astfel de dispozitiv va este extrem de util. Desi pentru unii reprezinta o investitie considerabila la inceput, datorita pretului mai crescut, aparatul este o solutie eficienta si de lunga durata, economisind apa si energie.

Daca sunteti in cautarea unui astfel de dispozitiv, pentru a va asigura ca achizitionati cea mai buna masina de spalat vase care sa corespunda cerintelor personale, iata cativa factori de luat in vedere:

Marimea: chiar daca, cele mai multe modele de masini de spalat vase cu 6 seturi existente pe piata sunt compacte, totusi, dimensiunea este importanta.

Pentru a instala masina, aveti nevoie de un spatiu si de racordare la apa si canalizare. De aceea, inainte de a achizitiona un astfel de aparat, este indicat sa masurati locul disponibil, pentru a fi sigur ca se va potrivi.

 

Utilizare facila: asigurati-va ca intelegeti modul de intrebuintare a masinii si ca are un manual de utilizare accesibil si usor de aplicat, pentru a evita situatiile neplacute ulterioare de a nu sti cum sa o folositi.

Recomandabil este sa urmariti dispunerea principalelor componente si modul in care ele functioneaza: butoanele de comanda, alimentarea cu detergent, marimea si diversitatea rafturilor, usurinta incarcarii dar si descarcarii veselei.

 

Consumul: pentru a evita o factura supraincarcata, este recomandabil sa luati in considerare consumul de curent si cel de apa. O masina de calitate de spalat vase, cu o clasa de eficienta energetica A+, va trebui sa consume aproximativ 1 kwh. In ceea ce priveste consumul de apa, este bine sa nu depaseasca 8-9 litri per ciclu de spalare.

 

Performanta: se refera la eficienta de spalare a vaselor si este influentata de treptele de spalare. Exista programe pentru farfurii putin murdare sau pentru pahare fragile, programe normale, dar si cu spalare prelungita si puternica pentru cratite sau vase foarte murdare. De remarcat este si programul rapid.

 

 

 

VINO PE INSTAGRAM!

Salut! Sunt loana si te astept cu drag pe Instagramul meu, unde promit sa iti arat totul despre cele mai gustoase bunatati pe care le gatesc.

CLICK AICI

Lasă un comentariu

0 Comentarii