fbpx

Cea mai buna masina de spalat vase ultraslim

Last Updated: 12.08.22

Modele recomandate in 2022

 

 

Whirlpool ADP450WH

 

1. Whirlpool ADP450WHWhirlpool propune un model eficient de masina de spalat vase, cu un raport pret/calitate foarte bun si care se incadreaza cu usurinta in spatiile restranse. Designul simplu, clasic, in nonculoarea alb, va face ca dispozitivul sa se potriveasca in orice bucatarie.

Are o capacitate de 9 seturi, suficient pentru a raspunde nevoilor medii de igienizare a veselei, intr-o familie cu unul sau doi copii. In ceea ce priveste resursele utilizate, modelul de fata atinge un consum de apa de 13 l la un ciclu de spalare si un consum energetic de 0,81 kW, facand parte din clasa A de eficienta energetica si eficienta la spalare. Are incorporate 5 programe de functionare, ce va vor permite sa igienizati vesela in functie de nevoi.

Pe langa programul normal, aveti la dispozitie si programul intensiv in cazul murdariei excesive, iar daca veti dori sa economisiti resurse de apa si curent puteti selecta optiunea Bio. De remarcat si programul de prespalare, precum si cel rapid, pentru situatiile cand nu dispuneti de mult timp sau vasele nu necesita curatare intensiva. Modelul este silentios, atingand un nivel de zgomot de 54 dB, iar dimensiunile sunt 85 cm inaltime, 45 cm latime si 58 cm adancime.

 

 

 

 

 

Hotpoint LSFF 9M124 CX EU

 

2. Hotpoint LSFF 9M124 CX EUDaca doriti sa va cumparati o masina de spalat vase profesionala, cu un standard de calitate ridicat, atunci modelul conceput de Ariston este alegerea potrivita. Asigura performante inalte la spalare si uscare, incadrandu-se in clasa de eficienta A. In ceea ce priveste consumul de resurse, aparatul utilizeaza 9 l de apa intr-o sesiune de spalare si consuma 0,74 kW, incadrandu-se in clasa de eficienta energetica cea mai inalta, A ++.

Are o capacitate destul de mare pentru designul sau restrans, de 10 seturi, ceea ce inseamna ca se preteaza pentru nevoile de curatare a vaselor intr-o familie mai numeroasa. Dispozitivul ofera versatilitate crescuta, avand incorporate 9 programe, ce va permit diferite trepte de spalare. Pe langa programul normal de curatare, de mentionat este programul Eco, treptele AutoIntensiv si UltraIntensiv, pentru vase foarte murdare, precum si programul pentru vase fragile, dar si cel rapid si Goodnight. Cu dimensiunile sale reduse, avand o latime de 45 cm, acest dispozitiv compact se va dovedi binevenit in bucatarie, iar nivelul de zgomot de 44 dB, il face sa fie un model foarte silentios.

Materialul rezistent din care aparatul este realizat e inox si asigura durabilitate in timp. Pentru a va garanta siguranta sporita, aceasta masina de spalat vase are prevazuta protectie pentru copii si impotriva inundatiilor.

 

 

 

 

 

Hansa ZWM476SEH

 

3. Hansa ZWM476SEHCaracteristicile si eficienta ridicata recomanda produsul Hansa ZWM476SEH, ce face parte din categoria celor mai bune masini de spalat vase.

Dispozitivul va va usura semnificativ munca in bucatarie, capacitatea de 10 seturi fiind suficienta pentru a raspunde nevoilor medii de igienizare a veselei.

Ofera randament crescut la spalare si uscare, incadrandu-se in clasa de eficienta A, in timp ce clasa de eficienta energetica A+ asigura un consum redus de energie electrica.

 

 

 

Cum aleg cele mai bune masini de spalat vase ultraslim

 

Ghidul cumparatorului

Niste itemi electrocasnici care au devenit destul de repede populari, dovedindu-si astfel beneficiile crescute, sunt masinile de spalat vase. Chiar daca, pentru multi utilizatori, dispozitivele de acest tip constituie investitii extinse, in prima faza, acestea reprezinta solutii adecvate si eficiente, economisind deopotriva energie si apa. Pentru utilizatorii care evita masinile de spalat vase cu dimensiuni considerabile, tehnologia moderna a permis crearea unui model ultraslim. Acesta este conceput incat sa nu ocupe mult spatiu, iar datorita formei inguste, usureaza incadrarea in spatiul din bucatarie. Poate multe persoane vor tinde sa considere ca reducerea dimensiunilor aparatului va afecta capacitatea, insa multe exemple de acest tip sunt realizate incat sa acopere chiar si cantitati destul de ridicate de vesela ce trebuie igienizata. Daca vreti sa achizitionati un astfel de item si doriti sa aveti siguranta ca ati ales cea mai buna masina de spalat vase ultraslim, care sa reprezinte raspunsul adecvat la cerintele personale, va enumeram un set de factori esentiali in selectie:

 

 

Dimensiunile: Pentru un dispozitiv de acest fel, masurile trebuie sa fie cat mai restranse, iar designul si exteriorul mai compact decat al modelelor conventionale. Considerati latimea, lungimea si inaltimea, caci atunci cand veti amenaja in locuinta masina, procedeul necesita un spatiu suplimentar, astfel incat sa poata fi conectata la conducta cu apa si la sistemul de scurgere. De aceea, recomandabil este ca, inainte de a cheltui banii pe un aparat corespunzator, sa efectuati toate masuratorile necesare si sa va incadrati pe cat posibil in 100 x 50 x 60 cm.

 

Capacitatea: in functie de volumul de vase pe care le igienizati zilnic, veti decide ce fel de dispozitiv vi se potriveste, astfel puteti alege un model cu o capacitate mai redusa sau unul care sa permita curatarea mai multor vase. In general, cele mai multe modele ultraslim pot ajunge si la o capacitate de 9 sau 10 seturi, cu mentiunea ca un set contine trei feluri de farfurii, o cana, un pahar, un cutit, o lingura, o furculita si o lingurita pentru desert.

 

Performanta: rezulta din numarul de programe presetate si din diversitatea treptelor de viteza si consum din cadrul spalarii propriu-zise. Asigurati-va ca aveti la dispozitie optiuni de igienizare pentru vesela mai mult sau mai putin murdara sau functii de protectie pentru piesele confectionate din materiale fragile. Cand preferati sa puneti in masina si recipiente foarte dificil de curatat, un program cu prespalare este binevenit. Daca aveti nevoie ca aparatul sa-si faca treaba in scurt timp, este recomandat sa dispuneti si de o optiune de igienizare rapida.

 

Consumul: devine important daca va doriti evitarea unei facturi incarcate. Prin urmare, orientati-va catre un produs care are un consum de curent si apa cat mai redus. Recomandabil este sa alegeti o masina de spalat vase care face parte din clasa energetica A, A + sau A++. Urmariti si consumul de apa la un ciclu de curatare, de apreciat fiind modelele care au inclus programul economic de spalare Bio.

 

 

VINO PE INSTAGRAM!

Salut! Sunt loana si te astept cu drag pe Instagramul meu, unde promit sa iti arat totul despre cele mai gustoase bunatati pe care le gatesc.

CLICK AICI

Lasă un comentariu

0 Comentarii