Bucataria Ioanei
  • Plita cu inductie
    • Top 8 motive sa alegi o plita alimentata cu energie electrica
    • 7 tipuri de plita si cand sa le alegi
    • Topul electronicelor si electrocasnicelor indispensabile la noua ta casa
  • Recenzii la plite cu inductie
    • Pareri despre Electrolux EHH6240ISK

Bucataria Ioanei

  • Plita cu inductie
    • Top 8 motive sa alegi o plita alimentata cu energie electrica
    • 7 tipuri de plita si cand sa le alegi
    • Topul electronicelor si electrocasnicelor indispensabile la noua ta casa
  • Recenzii la plite cu inductie
    • Pareri despre Electrolux EHH6240ISK

Cea mai buna plita cu inductie

by Ioana Am modificat articolul ultima data pe: 14.12.19
Am modificat articolul ultima data pe: 14.12.19

 

Plite cu inductie – Opinii si Recenzii in 2019

 

Plitele cu inductie incalzesc rapid, se curata usor si ofera o precizie foarte buna in setarea si modificarea temperaturii. Nu este deci greu de inteles de ce au devenit din ce in ce mai populare. Daca vrei sa cumperi un astfel de dispozitiv pentru bucataria ta, te ajutam cu cateva exemple si recomandari. Electrolux EHH6240ISK este o versiune de 6.6kW, cu patru zone de incalzire, potrivita pentru tine daca doresti un model accesibil la pret, care sa iti ofere beneficiile tehnologiei prin inductie. Pentru cei care cauta un model al carui structura sa includa doua arzatoare mari, propunem ca alternativa Hansa BHI68368.

 

 

Tabel comparativ

 

Plusuri
Minusuri
Concluzie

Cea mai buna!

Electrolux EHH6240ISK
Click aici pentru pret!

Versiune cu format practic si design modern, ale carei dimensiuni reduse permit incadrarea si in bucatariile limitate ca spatiu. Include patru zone de incalzire, panou de control cu touchscreen si 10 trepte de putere, plus o varietate de functii care asigura confortul in utilizare si siguranta celor care o folosesc.

Puterea asociata dispozitivului este de nivel mediu si impiedica folosirea tuturor zonelor de incalzire, la treapta maxima, in acelasi timp.

Model de plita echipat cu sistem de incalzire prin inductie, potrivit pentru locuintele in care se doreste un dispozitiv de gatit eficient si rapid.

Cel mai bun pret

A 2-A OPTIUNE!

Hansa BHI68368
Click aici pentru pret!

Model prevazut cu patru zone de incalzire, dintre care doua arzatoare de cate 3kW si functie heat booster pentru gatirea rapida a mancarii. Are un design modern, cu afisaj digital si include functie timer si oprire automata care elimina necesitatea de a sta in apropierea plitei pe timpul prepararii retetelor.

Suprafata mica care gazduieste zonele de incalzire poate face dificila amplasarea pe plita a mai multor vase de gatit de dimensiuni mari, in acelasi timp.

Varianta de plita incastrabila, conceputa pentru combinarea perfecta cu mobilierul si sustinere unui stil de viata confortabil si eficient.

Cel mai bun pret

Akyta ASM 9478
Click aici pentru pret!

Este o versiune portabila, cu dimensiuni reduse, usor de amplasat pe orice suprafata orizontala si de depozitat dupa folosire. Are o putere de 2kW si pune la dispozitie functiile standard de timer si oprire automata, plus opt programe predefinite, care simplifica foarte mult operatiunile de pregatire a felurilor de mancare.

Include o singura zona de incalzire, cu putere medie, ceea ce nu o recomanda pentru gospodariile in care se gateste frecvent si in cantitati mari.

Model ideal pentru cei care au nevoie de o sursa pentru preparat mancaruri simple si rapide, in cantitati mici si nu au la indemana prea mult spatiu.

Cel mai bun pret

 

 

Pareri despre cele mai bune plite cu inductie

Cauti o plita cu inductie, la pret bun, care sa te ajute sa iti pregatesti usor si rapid retelele preferate? Oferta este suficient de variata pentru a gasi un model care sa raspunda tuturor cerintelor tale. Nu mai sta pe ganduri si incepe prin a evalua cateva dintre cele mai populare modele din mediul virtual, pe care le poti cumpara direct de pe Internet.

 

 

Plita cu inductie Electrolux:

 

Electrolux EHH6240ISK 

 

Cu finisaj din sticla neagra si panou de control cu touchscreen, acest model de plita cu inductie Electrolux este ideal pentru bucatariile moderne, in care totul este aranjat in detaliu. Include 4 zone de incalzire pe o suprafata cu latimea de 60cm, deci evalueaza cu atentie, daca ai nevoie sau nu sa folosesti vase de dimensiuni mari care ar putea sa nu incapa bine.

Electrolux EHH6240ISK este o varianta incorporabila si foloseste 6.6kW, incluzand doua zone de mica putere (1.2 pana la 1.8kW), una normala sau medie (1.8kW) si una mare, pentru gatire rapida (2.3 pana la 2.8kW). Retine insa ca nu este un model puternic, ci o versiune axata pe eficienta, recomandata pentru gospodariile in care se gateste frecvent, dar nu neaparat in cantitati mari.

Printre functiile care iti asigura confortul si siguranta se numara oprirea automata, indicatorul care te atentioneaza asupra caldurii reziduale inca prezenta dupa ridicarea recipientului, protectie pentru copii, alarma sonora care te anunta cand timpul alocat gatirii a trecut, timer si senzor de prezenta, care detecteaza amplasarea vaselor pe plita.

 

 

Plita incorporabila cu inductie:

 

Hansa BHI68368 

 

Tot din categoria optiunilor cu patru zone de gatit, iti propunem acest model de plita incorporabila cu inductie Hansa si putere de 7.4kW. Configuratia include, de data aceasta, doua arzatoare mici, de 1.4kW, ideale pentru cafea, oul fiert de la micul dejun, ceai sau alte preparate usoare si rapide, si doua medii, de 3kW, pentru retetele care necesita preparare termica mai indelungata.

Iti pune la dispozitie 9 trepte de putere si genereaza pana la 240oC, suficient pentru a pregati rapid o varietate de retete. Are latimea de 57.6cm si adancimea de 51.8cm, ceea ce inseamna ca se potriveste foarte bine in spatiile limitate sau amenajate minimalist, dar si ca nu vei putea folosi vase mari, pe toate zonele, in acelasi timp.

Panoul de comanda este de tip touchscreen, pozitionat superior, iar suprafata este din ceramica. Printre functiile incluse se numara timerul, pentru setarea timpului de gatire si oprirea automata, protectie pentru copii si heat booster, optiune care iti permite sa accelerezi incalzirea mancarii atunci cand te grabesti. 

 

 

Plita cu inductie portabila:

 

Akyta ASM 9478 

 

Esti student sau abia ti-ai cumparata o locuinta si nu ai inca resursele pentru un aragaz complet? Te sfatuim sa iei in considerare aceasta plita cu inductie, portabila, de la Akyta, care iti pune la dispozitie un format de dimensiuni mici, usor de folosit si depozitat, design modern si o multitudine de functii utile.

Este o versiune de clasa energetica A+, cu putere de 2kW, un arzator care incalzeste pana la 240oC si panou de control de tip touchscreen. Suprafata de gatit este acoperita cu sticla termorezistenta de culoare neagra si are diametrul de 19.50cm, suficient pentru a putea lucra cu vase de gatit incapatoare.

Pe langa timer, oprire automata si protectie care previne accesul copiilor, acest dispozitiv iti mai ofera si posibilitatea de a regla temperatura de 8 trepte, plus 8 programe predefinite de gatire (supa, orez, prajire etc.). Designul mai include picioruse anti-alunecare, pentru stabilitate foarte buna si prelungitor pentru cablul de alimentare, cu lungimea de 5m.

 

Esperanza EKH006 Vesuvius 

 

Daca cauti o solutie eficienta de incalzire care sa nu iti ocupe mult spatiu in bucatarie, incearca Esperanza EKH006 Vesuvius, o plita cu inductie, portabila, care acopera o suprafata de doar 28 x 33cm si iti pune la dispozitie un arzator cu diametrul de 19.50cm si putere de 2kW.

Pentru cei care apreciaza detaliile tehnice, mentionam in plus ca acest dispozitiv poate incalzi pana la 270oC si include 7 trepte de putere. Este prevazut cu timer, care permite stabilirea timpului de gatire, opreste automat dispozitivul si te atentioneaza cand este timpul sa iei tigaia de pe arzator.

Este un model cu design modern, cu inaltime de 7cm, picioare cu strat aderent si format stabil, prevazut cu panou digital, pe care se afiseaza temperatura, puterea si timpul. Panoul de control este discret si elegant, cu activare tactila si te ajuta sa gestionezi intr-un mod facil parametrii de lucru ai plitei, stabilind cu exactitate gradele si minutele de gatire.

 

 

Plita cu inductie Bosch:

 

Bosch PUE611BB1E 

 

Plita cu inductie Bosch PUE611BB1E este o versiune performanta cu patru zone de incalzire. Include un arzator mic cu diametrul de 14cm si putere de 1.4 pana la 2.2kW, doua ochiuri medii, de 18cm si putere de 1.8 pana la 3.1kW si unul mare, de 21cm si putere de 2.2 pana la 3.7kW, ideal pentru wok.

Pentru siguranta in folosire, fiecare zona de incalzire este prevazuta cu senzor de caldura reziduala in doua etape, care atentioneaza cand suprafata este inca calda de la vasul abia ridicat. Ai la indemana timer si 17 trepte de setare a puterii pentru fiecare dintre cele patru arzatoare, functie de pornire rapida si PowerBoost pentru incalzire intr-un timp scurt, atunci cand te grabesti.

Controlul setarilor se face prin intermediul unui panou digital care te va surprinde prin aspectul modern si usurinta folosirii. Acesta poate fi blocat pentru a preveni accesul copiilor. Dispozitivul este prevazut si cu functiile de baza, cum sunt oprirea automata si senzorul de prezenta, care detecteaza amplasarea vaselor de gatit si porneste sistemul de incalzire.

 

 

Plita cu inductie 2 zone:

 

Esperanza OKH008 

 

Daca vrei sa cumperi un model portabil, dar consideri ca cele cu un singur arzator sunt prea mici, iti recomandam sa incerci aceasta plita cu inductie cu 2 zone de incalzire. Panoul de control digital este conceput astfel incat sa iti ofere independenta completa in gestionare celor doua arzatoare, fiecare avand 2kW si generand caldura pana la nivelul de 270oC.

Include senzor de prezenta, ceea ce inseamna ca se activeaza, atunci cand asezi vasele potrivite pe ea si se opreste daca ridici tigaia sau nu o amplasezi corect. Este de asemenea prevazuta cu timer si oprire automata, iar diametrul fiecarui arzator este gandit pentru a gazdui vase cu diametrul de 12 pana la 20cm.

Pe langa posibilitatea de a controla singur temperatura dorita, ai la dispozitie si patru functii rapide care iti permit sa alegi parametri predefiniti pentru incalzirea preparatelor: incalzire, fierbere, prajire si gatire. Plita este prevazuta cu cablu de alimentare cu lungime de 1m.

 

 

Vase pentru plita cu inductie:

 

Marburg Set trei tigai 

 

Gandit pentru cei care gatesc cu pasiune si doresc sa aiba la indemana ustensilele potrivite pentru toate preparatele, acest set de vase pentru plita cu inductie include tigaie pentru clatite (24cm), wok (24cm) si grill (28cm). Toate sunt fabricate din aluminiu forjat, cu rezistenta superioara la temperaturi inalte, iar interiorul este dublat cu strat de marmura antiaderenta care te ajuta sa gatesti usor.

Iti atragem insa atentia ca se utilizeaza doar cu ustensile din lemn sau plastic, care nu strica stratul interior si ca diferentele bruste de temperatura le pot afecta integritatea. Le poti introduce deci in masina de spalat vase, dar doar dupa ce s-au racit.

 

 

Bohmann Set 10 piese 

 

Cauti vase de gatit pentru plita cu inductie si ai vrea sa cumperi un set complet? Arunca o privire acestei variante care include trei oale, de 2.9, 3.9 si 5.1litri, o craticioara conceputa special pentru sosuri, de 2.1litri, si o tigaie cu strat interior din granit si diametrul de 24cm.

Toate sunt confectionate din otel inoxidabil si insotite de capac potrivit din sticla termorezistenta. Designul include fund cu 7 straturi, manere care nu se incalzesc, protejand astfel mana si interior cu gradatii, pentru evaluarea rapida a ingredientelor.

 

 

 

 

Ghid de cumparare

 

Plitele cu inductie functioneaza prin crearea unui camp electromagnetic, care transforma anumite vase de gatit in elementul de incalzire. Asa se explica rapiditatea cu care mancarea este incalzita si suprafata lor care se incalzeste foarte putin si este sigura pentru copii.

Daca vrei sa cumperi o plita cu inductie, ieftina si buna, pentru casa ta, te ajutam cu cateva criterii relevante pentru identificarea modelului potrivit, precum puterea generata, numarul de zone de incalzire, functii incluse etc.

 

 

Dimensiuni si zone de incalzire: Numarul zonelor de incalzire variaza intre 1 si 6, in functie de model. La fel de importanta este insa si suprafata disponibila, pentru ca o arie de incalzire prea mica poate ingreuna folosirea mai multor recipiente de gatit in acelasi timp. Numeroase pareri despre cele mai bune plite cu inductie recomanda o latura de 60cm pentru trei zone de lucru, intre 70 si 75m pentru patru, si 90cm pentru cinci sau sase. 

Structura suprafetei ar trebui sa includa cel putin un ochi de 20 – 22cm pe care sa poti aseza usor vasele mari de gatit. Nu uita sa evaluezi cu atentie suprafata disponibila in bucatarie, inainte de a alege un model, si in special daca este vorba despre o versiune incorporabila.

 

Putere: La acest capitol, optiunile variaza intre 1.2 si 11kW, in functie de model si de numarul zonelor de incalzire. Mai relevanta decat puterea totala a dispozitivului este cea alocata fiecarui ochi, care iti spune cat de repede poti gati. In general, iti sunt suficienti intre 2 si 2.6kW pentru a prepara mancarea intr-un timp scurt si majoritatea plitelor includ cel putin o zona cu acest nivel de putere. 

Ceea ce consideram ca echivalent al ochiurilor mici de la aragazul traditional ajung la 1.4 – 1.8kW, iar zonele destinate gatirii accelerate depasesc 2.8 – 3kW. Unele modele de plite cu inductie la preturi bune includ si zona pentru wok, care este ceva mai mare, pentru ca vasul specific sa inca confortabil, si au alocata o putere de peste 3.2 – 3.4kW.

 

Tip constructiv: Daca tocmai iti mobilezi bucataria, ai la dispozitie un spatiu incapator si ai achizitionat si un cuptor pe masura, cea mai buna plita cu inductie pentru tine va fi probabil una incorporabila. Aceste versiuni se incadreaza perfect in decor, dar necesita montaj de specialitate si evaluarea cat mai corecta a dimensiunilor. 

Pentru cei care nu doresc sau nu au cum sa incastreze o plita in mobilier si pentru persoanele care locuiesc in apartamente inchiriate sau de dimensiuni reduse, recomandam optiunile portabile, care pot fi foarte usor impachetate si depozitate atunci cand nu sunt utilizate, lasand spatiul liber.

 

 

Functii: Lista functiilor pe care le ofera cele mai multe plite cu inductie, ieftine si bune, include senzorul de caldura reziduala, care te anunta ca suprafata plitei este inca putin calda de la vasul pe care tocmai l-ai ridicat. Oprirea automata este functia care intrerupe dispozitivul in caz de supraincalzire si cand iei vasul de pe ochi. 

Mai ai la dispozitie senzor care detecteaza amplasarea unui recipient compatibil si activeaza incalzirea, si timer, care iti permite sa programezi dinainte timpul de preparare termica.

In plus, iti va fi de ajutor un model cu functie booster, care iti permite sa accelerezi gatitul pentru a termina mancarea mai repede si protectie care opreste aparatul atunci cand oala da pe dinafara. Cele mai bune plite cu inductie includ si optiune de mentinere calda a mancarii, care pastreaza zona de incalzire la o temperatura mai redusa.

Daca ai copii in locuinta, este indicat sa cauti o varianta care include si protectie speciala, ce ii impiedica pe cei mici sa umble la setari.

 

Design: Daca cumperi un model portabil, iti recomandam sa alegi o plita cu inductie, la un pret bun, care sa includ picioruse antialunecare, pentru stabilitate buna chiar si pe o suprafata lucioasa, si un cablu de alimentare suficient de lung pentru a nu-ti limita optiunile de amplasare.

In cazul variantelor care se incastreaza, ai de ales intre variante cu margine incadrata sau nu. Cele dintai sunt mai protejate mai bine fata de zgarieturi si spargere, in cazul in care scapi un vas din greseala exact pe margine, dar mai greu de curatat, pentru ca alimentele varsate se pot acumula sub cadrul protector.

 

 

Panou de control: Sistemul care iti permite sa controlezi temperatura poate fi mecanic, sub forma de butoane cu miscare circulare, sau digital. Primul este specific variantelor mai accesibile la pret si ofera o acuratete mai redusa a stabilirii gradelor dorite, fiind cel mai adesea gestionate pe niveluri prestabilite.

Un ecran digital, cu taste asociate sau de tip touchscreen, cum gasesti frecvent la modelele de plita cu inductie Electrolux, Philips sau Bosch, iti ofera posibilitatea de a introduce exact temperatura dorita, iar modelele care includ acest tip de panou de control sunt prevazute de regula si cu functii suplimentare. In plus, au un aspect mult mai modern si sunt mai putin predispuse la acumularea de murdarie, datorita suprafetei fara denivelari.

 

 

 

Intrebari frecvente

 

Care este, la plita cu inductie, principiul de functionare?

Spre deosebire de modelele electrice sau pe gaz, care creeaza caldura externa pentru a incalzi vasele in care se afla preparatele, plita electrica cu inductie o genereaza doar in interiorul recipientului. 

Intregul sistem se bazeaza pe bobine din cupru care determina formarea de unde electromagnetice la trecerea curentului electric. Campul electromagnetic agita moleculele din vasele compatibile, creand astfel caldura in interiorul lor si ducand la prepararea termica a alimentelor continute.

 

 

Ce oale se folosesc la plita cu inductie?

Cele mai bune vase pentru plita, cu inductie, sunt cele fieromagnetice, confectionate din fonta si fonta emailata. In categoria produselor compatibile sunt incluse si o varietate de modele din otel inoxidabil, insa in acest caz trebuie sa citesti cu grija eticheta si sa verifici daca modelul pe care il tii in mana este pentru un astfel de sistem de gatit, pentru ca inoxul include o varietate de alte metale, dintre care unele, precum nichelul, blocheaza campul magnetic. 

Nu functioneaza in camp electromagnetic produsele realizate in intregime din aluminiu, cupru sau sticla, daca nu sunt prevazute cu fund conceput din material fieromagnetic.

 

Plita cu inductie ce consum are?

Pentru ca pierderile termice sunt aproape neglijabile, consumul real al unui model de plita electrica cu inductie este de aproape 10 ori mai mic decat puterea nominala indicata pentru arzatoare. De exemplu, o zona de incalzire de 18cm, cu putere de 1800kW consuma aproximativ 170 – 180kWh/kg, ceea ce inseamna ca pentru a pregati 2kg de mancare vei folosi pana la 360kW pe ora.

 

Care sunt cele mai potrivite oale pentru plita cu inductie?

Daca stii ce inseamna plita cu inductie si cum functioneaza, atunci stii deja ca pentru a obtine rezultate ai nevoie de oale realizate dintr-un material care raspunde la actiunea campului magnetic. Le gasesti in oferta magazinelor offline si online, in game definite special pentru acest tip de plita, sau in categoria modelelor compatibile cu toate tipurile de dispozitive termice pentru bucatarie.

 

 

Se gaseste online schema electrica la plita cu inductie?

Pentru cei care sunt interesati sa inteleaga mai in profunzime si detaliu modul de functionare al unui dispozitiv de incalzire, care foloseste tehnologia inductiei, se gasesc destul de usor pe Internet scheme electrice ale acestui tip de plita. Iti recomandam insa sa eviti improvizatiile si sa cumperi un produs gata fabricat, cu componente de calitate si supus testelor de functionare, chiar daca este vorba despre o versiune economica de plita cu inductie cu 2 ochiuri.

 

 

 

Plita vitroceramica vs plita cu inductie

 

Alegerea intre plita electrica cu inductie si varianta vitroceramica este probabil cea mai la moda in aceasta perioada, cele doua versiuni reprezentand ultimele inventii in domeniu. Ambele sunt axate pe utilizare eficienta si sigura, sunt disponibile in formate moderne si cu functii variate, accesibile prin panouri mecanice sau digitale, insa difera semnificativ ca tehnologie de functionare.

 

 

Element de incalzire vs camp electromagnetic

Modelele vitroceramice folosesc bobine electrice care se incing la trecerea curentului prin ele generand caldura. Aceasta se degaja vertical, prin stratul de vitroceramica, incalzind la randul sau vasele asezate pe suprafata plitei.

De cealalta parte a comparatiei, o plita cu inductie cu 1 ochi sau mai multe, functioneaza pe baza unor bobine de cupru care genereaza camp magnetic, ce transforma vasele de gatit in elementul de incalzire propriu-zis.

Diferenta se traduce printr-o eficienta mai buna a modelelor cu inductie, cu pierderi mai mici de energie si suprafata mult mai rece, fata de cea fierbinte a versiunilor vitroceramice pe care risti sa te arzi daca o atingi din greseala.

 

Curatarea

Pentru ca suprafata rece a unei variante cu inductie inseamna ca mancarea care se varsa nu este arsa si uscata, acestea sunt mult mai usor de curatat decat cele ceramice, necesitand doar stergerea cu o laveta umeda. In plus, nu trebuie sa astepti pana cand se raceste pentru a face aceste lucru.

 

Tipuri de vase compatibile

Din acest punct de vedere, versiunile cu inductie sunt mai pretentioase si nu functioneaza cu toate tipurile de recipiente pe care le ai in bucatarie. De altfel, este posibil uneori ca achizitia unui model de plita cu inductie cu 2 ochiuri, 4 sau 6 sa necesite cumpararea de vase noi, mai ales daca vorbim si despre oale care sa se potriveasca si ca dimensiune cu zonele de gatit.

 

Pornire si oprire

Pentru ca modelele cu inductie includ senzor de prezenta a vaselor de gatit si nu se activeaza in lipsa acestora, dispozitivul in sine se uzeaza mult mai putin si economisesti energie foarte usor. Prin comparatie, versiunile vitroceramice uitate in functiune fara un recipient asezat pe arzator determina uzura bobinelor si consum inutil, plus degajarea de caldura in incapere, care poate fi deranjanta pe timpul verii.

 

Precizie si control

Ambele versiuni pot include panouri de control digitale cu numeroase functii si optiune de protectie impotriva utilizarii de catre copii. Variantele cu inductie sunt insa capabile sa raspunde mai repede la modificarile de temperatura, in ce versiunile vitroceramice au nevoie de cateva minute pentru a se incalzi suplimentar sau raci.

 

 

Siguranta

Daca in locuinta se afla copii mici, iti recomandam sa alegi o combinatie de plita cu inductie si cuptor electric, din simplul motiv ca suprafata arzatoarelor ramane aproape rece, deci sigura pentru cei mici, in eventualitatea in care o ating din greseala. 

Modelele cu vitroceramica includ in ultimii ani indicator de caldura reziduala, care iti spune ca suprafata este inca fierbinte si unele iti arata exact si in ce zone. Acest element de siguranta este insa util in special pentru adult si copiii mai mari, care inteleg ce inseamna acel indicator luminos. 

 

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

CUPRINS

  • Tabel comparativ
  • Pareri despre cele mai bune plite cu inductie
  • Plita cu inductie Electrolux:
  • Plita incorporabila cu inductie:
  • Plita cu inductie portabila:
  • Plita cu inductie Bosch:
  • Plita cu inductie 2 zone:
  • Vase pentru plita cu inductie:
  • Ghid de cumparare
  • Intrebari frecvente
  • Plita vitroceramica vs plita cu inductie
  • Miculrinocer.ro

  • Liniadestart.ro

  • Macrotehnicus.ro

  • Drdeco.ro

  • Outwork.ro

  • Acceleratie.ro

  • Bleu.ro

  • Promusicprod.ro

  • Subclardeluna.ro

  • Bunny.ro

  • Hobbycreativ.ro

  • Inliniste.ro

  • Gradinavesela.ro

  • Jurnaldesomnoros.ro

  • Nistescule.ro

  • Danielstie.ro

  • Wikifood.ro

  • Fotomagazin.ro

  • Exploratorii.ro

  • Sitemap Termeni si Conditii

    Bucatariaioanei.ro foloseste cookies pentru a va putea oferi o experienta optima atunci cand navigati pe site-ul nostru. Continuarea navigarii constituie acceptul d-voastra .Accept Reject Mai mult detalii
    Politica de Cookies

    Privacy Overview

    This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
    Privacy Overview

    This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.

    Necessary Always Enabled

    Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.

    wpDiscuz