fbpx

Cel mai bun frigider Indesit

Last Updated: 13.06.24

Modele recomandate in 2024

 

 

Indesit RAA 29

 

1.Indesit RAA 29Pentru aceia dintre dumneavoastra care sunteti in cautarea unui frigider Indesit ieftin si bun, atunci va recomandam modelul RAA 29. Acesta este o combina frigorifica cu doua usi, care are congelatorul localizat superior.

Produsul are un volum net de 212 litri, dintre care 171 pentru compartimentul frigorific si 41 litri pentru compartimentul de congelare, suficient pentru 2 sau 3 persoane. Ca design, aparatul are deschidere standard dreapta si maner integrat. La interior, compartimentul frigorific este prevazut cu 4 rafturi si 4 suporturi pe usa, iar congelatorul este compartimentat in doua sectiuni.

Ca parametri de functionare, acest model face parte din clasa energetica A+, inregistrand un consum de curent electric de 226 kWh/an. In ceea ce priveste clasa climatica, acesta se inscrie in categoria N-ST, adica poate fi utilizat eficient in zone cu o temperatura atmosferica intre 16 si 38 de grade. Mai mult decat atat, in caz de intreruperi de curent, aveti la dispozitie o perioada de autonomie de 20 ore.

 

 

 

 

 

Indesit TAA5

 

2.Indesit TAA5Datorita varietatii de modele, ne este greu sa ne hotaram care este cel mai bun frigider Indesit, insa daca ar fi sa facen un top, cu siguranta modelul TAA5 ar fi in varf. Acesta este o combina frigorifica cu doua usi, compartimentul de congelare fiind localizat in partea superioara.

Unul dintre aspectele prin care acest produs iese in evidenta este volumul, valoarea neta totala fiind de 415 litri, dintre care 333 litri pentru frigider si 82 litri pentru congelator. Ca si parametri de functionare, TAA5 face parte din clasa energetica A+, avand un consum mediu anual de 309 kWh/an, fiind pus in functiune de un singur compresor. Modelul face aparte din clasa climatica N-ST-T, asadar poate fi utilizat cu succes pana la temperaturi de 43 grade Celsius, utilizand ca si agent de racire isobutanul/r600a.

De asemenea, produsul este prevazut cu sistem automat de control al temperaturii, o viteza de congelare de 4,5 kilograme de 24 de ore si sistem de dezghetare automata. In plus, usile sunt reversibile, astfel incat se adapteaza spatiului dumneavoastra.

 

 

 

 

 

Indesit TIAA12

 

3.Indesit TIAA12Un alt model preferat de catre cumparatori este si frigiderul Indesit TIAA12. Acesta este o combina frigorifica de mari dimensiuni, avand un volum total net de 306 litri, din care 236 litri pentru frigider si 70 litri pentru congelator, fiind suficient de spatios pentru a depozita hrana pentru 4-5 persoane.

Produsul este prevazut cu 2 usi si face parte din clasa energetica A+, generand un consum anual de curent electric de 256 kWh si fiind actionat printr-un singur compresor. Dat fiind motorul unic, acesta este si deosebit de silentios, generand un zgomot de doar 44 dB. Mai mult decat atat, modelul este dotat cu sistemul de control automat al temperaturii, pentru a pastra alimentele proaspete mai mult timp.

La acest lucru contribuie si sistemul antibacterian al frigiderului. Compartimentul de refrigerare este prevazut cu 4 rafturi din sticla si compartiment de legume-fructe. De asemenea, dezghetarea acestui se face automat, spre deosebite de compartimentul de congelare, care trebuie dezghetat manual. Acesta din urma este open space si are o viteza de congelare de 2 kg in 24 ore.

 

 

 

 

 

Cum aleg cele mai bune frigidere de la Indesit

 

Ghidul cumparatorului

Frigiderul este una dintre cele mai importante investitii in electrocasnice pe care le veti face pentru locuinta dumneavoastra. Datorita pretului de achizitie, dar si a potentialului de generare a unui consum crescut de energie, va sfatuim sa alege un produs de marca, produs de un brand cu traditie in fabricarea de frigidere, precum Indesit, dedicat cercetarii si inovarii stiintifice, pentru a va oferi produse performante, la cel mai bun pret.

 

Frigider Indesit

 

Brandul: Indesit este un brand italian fondat in anul 1975 specializat in producerea echipamentelor electrocasnice, aflandu-se in topul distribuitorilor europeni, in anul 2013 declarand un profit de aproximativ 2.7 miliarde de dolari. In anul 2014, firma a intrat sub umbrela Wirlpool Corporation, aceasta devenind actionarul principal.

Cu 8 fabrici de productie, localizate in Italia, Polonia, Marea Britanie, Rusia si Turcia, si peste 16.000 de angajati, Indesit este o companie dedicata dezvoltarii de noi tehnologii pentru a raspunde tuturor nevoilor consumatorilor. Asadar, daca aveti nevoie de un frigider nou, marca Indesit va fi cu siguranta o alegere inspirata.

Compania ofera o gama larga de modele, insa pentru a face alegerea potrivita nu trebuie sa va bazati doar pe pareri despre cele mai bune frigidere Indesit, venite de la cunoscuti sau de pe forumuri, ci trebuie sa aveti in minte specificatiile tehnice adaptate la nevoile dumneavoastra. Pentru aceasta veti lua in considerare tipul si caracteristicile functionale.

 

Tipul: primul pas in alegerea frigiderului Indesit potrivit este masurarea spatiului in care acesta va fi instalat. Brandul va pune la dispozitie modele cu o latime intre 50 si 70 de centimetri, inaltimea maxima fiind de 200 centimetri.

Pentru aceia dintre dumneavoastra care dispuneti de un spatiu restrans in locuinta, puteti opta pentru un model incorporabil, de dimensiuni reduse. Acestea pot fi model simple, cu montare pe blat, precum IN S 1612 1, sub blat, precum IL A1UK, sau chiar combina frigorifica, un exemplu de acest tip fiind IN C 325 AA.

In cazul in care dispuneti de loc suficient, aveti posibilitatea de a alege combine frigorifice cu un volum total intre 105 si 415 litri, congelatorul fiind localizat inferior- LD70 N1 W, sau superior- RAA 29 S.

 

Caracteristici functionale: dupa cum am precizat si mai sus, Indesit va ofera posibilitatea de a alege dintr-o gama de modele cu capacitatea variind intre 105 si 415 litri. Pentru a va asigura ca achizitionati un frigider potrivit, trebuie sa aveti in vedere si numarul de persoane pe care acesta il va deservi.

Spre exemplu, pentru persoanele singure, un frigider cu un volum in jurul a 150 de litri este suficient, avand posibilitatea de a alege un model clasic, alb, precum CAA 55, din inox- NCAA 55S, sau chiar de culoare neagra- NCAA 55K.

In schimb, pentru familii cu 2 sau 3 persoane, este indicata alegerea unui produs cu un volum minim de 200-250 de litri, spre exemplu modelul IB 7030 A1 DUK este ideal, avand un compartiment frigorific de 197 litri si un congelator de 80 litri.

De asemenea, aveti posibilitatea de a achizitiona frigidere cu dispenser pentru bauturi, cu un volum de 2 litri, deosebit de util mai ales pe perioada verii, flexi box, o cutie flexibila care poate fi folosita ca un compartiment in plus pentru fructe si legume, mentinand o temperatura constanta de 5℃.

Totodata, produsele de tip open space sunt prevazute cu rafturi detasabile in compartimentul de congelare, pentru a face loc alimentelor voluminoase.

Mai mult decat atat, sistemul de racire total no frost impiedica formarea ghetii, astfel incat nu va trebui sa mai asteptati ca alimentele sa se dezghete pentru a le putea gati. In ceea ce priveste consumul de energie electrica, toate frigiderele din aceasta marca sunt economice, brandul producand doar modele de clasa A+ si A++.

 

Cei care se intreaba unde gasesc frigider Indesit la un pret bun sunt sfatuiti sa apeleze la oferta magazinelor online, care va pun la dispozitie o gama ampla de modele, astfel ca vor gasi cu siguranta produsul potrivit.

 

 

VINO PE INSTAGRAM!

Salut! Sunt loana si te astept cu drag pe Instagramul meu, unde promit sa iti arat totul despre cele mai gustoase bunatati pe care le gatesc.

CLICK AICI

Lasă un comentariu

0 Comentarii