fbpx

Cel mai frumos set de farfurii din portelan

Last Updated: 22.06.24

Cele mai frumoase seturi de farfurii din portelan – Opinii si recenzii in 2024

Modele recomandate in 2024

 

 

Apulum Alba Iulia Regal

 

Nu sunt multi cei care ar putea sa conteste faptul ca acest kit reprezinta cel mai bun set de farfurii din portelan destinat ocaziilor speciale. Este comercializat de un producator autohton, un nou motiv de a aprecia calitatea pieselor incluse in aceasta oferta. In total, cele 41 de piese integrate ar trebui sa suplineasca necesitatile de servire pentru 12 persoane.

Drept componenta, amintim urmatoarele tipuri de vase: 12 farfurii intinse, 12 farfurii adanci, 12 farfuriute pentru desert, un platou oval mare(36 x 25cm) si unul mediu(26 x 18cm), un platou rotund(diametru de 32cm), un bol mare(cu 800ml volum) si o supiera in care incap 3 litri de lichid. Cu alte cuvinte, ai tot ce iti prebuie pentru o cina de sarbatori.

Produsele sunt fabricate din portelan conventional alb si sunt decorate cu margini aurite, deci nu se pot utiliza in cupotrul cu microunde si se igienizeaza exclusiv manual. Schema cromatica alb/rosu/auriu este perfecta, atat sub aspect formal, cat si ca rafinament, drept pentru care, consdieram ca orice persoana care apreciaza lucrurile frumoase se va indragosti de acest set.

 

 

 

 

 

Ambition Fala

 

Recomandam acest serviciu de masa, atat pentru gospodariile in care se prefera stilul decorativ ambiental modern, cat si in dotarea unui restaurant care se respecta. Componentele integrate in oferta de fata corespund utilizarii pentru 6 persoane, totalizand 18 piese deosebit de elegante ca aspect.

Kitul include 6 farfurii adanci, 6 din cele intinse si tot 6 destinate servirii desertului. Componentele au fost realizate din portelan alb, certificat pentru calitate si cu finisaje de exceptie. Desi piesele sunt foarte simple si nu includ pigmenti sau vopsea metalizata, recomandam intretinerea atenta si igienizarea manuala.

Ceea ce te va impresiona o reprezinta forma farfuriilor, toate fiind caracterizate ca romburi aproape patrate, cu muchii usor rotunjite si cate 2 unghiuri ascutite. In prezent, farfuriile patrate constituie un important trend in decorarea meselor pentru cina si pranz, atat in mediul casnic, cat si in cel public.

 

 

 

 

 

Olimpia Floarea Soarelui

 

Daca doresti sa detii, mai presus de alte accesorii, un set de farfurii din portelan, ieftin si bun, atunci aceasta oferta iti va oferi strictul necesar. Kitul contine 12 piese, recomandate ca trusa de baza in cazul unei mese pentru 6 persoane. Faptul ca nu costa mai mult de 40 de euro este un indicator clar al portelanului folosit in fabricatie, de origine conventionala.

Cu toate acestea, nimeni nu poate contesta eleganta si aspectul placut al farfuriilor, 6 dintre acestea fiind adanci, potrivite pentru servirea supei, iar 6 fiind intinse, adecvate pentru feluri de mancare solide si garnituri.

Nu este o alternativa foarte pretentioasa, insa deoarece componentele sunt decorate in culori vii, se recomanda igienizarea cu grija si evitarea cuptorului cu microunde pentru incalzire. Imprimeurile florale in nuante de verde, galben si oranj contrasteaza placut cu fondul alb, curat, pe care se profileaza.

 

 

Cum aleg cele mai frumoase seturi de farfurii din portelan

 

Ghidul cumparatorului

Aranjarea unei mese festive in familie sau o simpla cina alaturi de persoana iubita presupune putina atentie si un spirit de organizare meticulos. Nu e usor sa stii exact ce farfurii se potrivesc si nici sa le ai prealabil procurate. Celor care nu-si pot inchipui unde gasesc set de farfurii din portelan la un pret bun le recomandam cateva idei inainte de cumparare.

Sortimentul de portelan iti va justifica atat costul ofertei, cat si momentul in care folosesti piesele respective, iar din acest punct de vedere ai de ales intre kituri din portelan conventional si modele cu piese fabricate din portelan China. Prima varianta va fi adecvata in cazul cinelor formale sau chiar la mesele conventionale in familie, putand fi procurata la preturi accesibile pentru aproape orice categorie de cumparatori.

Portelanul China este ceva mai costisitoar, manifesta proprietati avansate ca rezistenta si durabilitate, putand fi deseori folosit in cuptorul cu microunde sau igienizat chiar la masina pentru vase. Ambele categorii de materiale contin caolin, cuart si feldspat.

O varianta costisitoare a acestuia este ceramica Bone China, care mai include faina de oase, fiind considerata cea mai rezistenta alternativa din categoria respectiva. Cu siguranta nu va constitui o alegere apreciata ca fiind cruelty free.

Numarul de componente din set ar trebui sa constituie, de asemenea, un important criteriu de selectie, pentru ca vei alege oferta si in functie de cate persoane trebuie sa se bucure folosind vasele respective. In comert gasesti seturi pentru 4, 6, 12 si chiar 24 de persoane.

Ca tipologie a pieselor integrate, asigura-te ca primesti cel putin farfurii intinse si farfurii adanci asortate. Seturile mai sofisticate iti ofera suplimentar platouri circulare si ovale, boluri, supiera si chiar farfurioare pentru desert.

Unele pareri despre cele mai bune seturi de farfurii din portelan iti impun sa situezi in zona parametrilor de selectie importanti chiar si aspectul decorativ. Nu uita ca produsele cu muchie metalizata nu pot fi introduse in cuptorul cu microunde, iar pentru cine oficiale se prefera modelele simple, decorate sobru.

Persoanele nonconformiste si copiii vor aprecia piesele decorate in culori vii, cu imprimeuri interesante, reprezentand animale, plante sau forme geometrice.

 

 

 

 

VINO PE INSTAGRAM!

Salut! Sunt loana si te astept cu drag pe Instagramul meu, unde promit sa iti arat totul despre cele mai gustoase bunatati pe care le gatesc.

CLICK AICI

Lasă un comentariu

0 Comentarii