fbpx

Espressor Tchibo Cafissimo Compact Black

Last Updated: 18.07.24

 

Avantaje

Acest espressor ofera puterea necesara pentru a extrage toata aroma, avand presiune corespunzatoare.

Este capabil sa prepare nu numai espresso, ci si alte bauturi populare, pe baza de cafea.

E fiabil si economic, fiind dotat cu functii utile in acest sens.

Data fiind garantia extinsa, dispozitivul este un expressor cu capsule la un pret bun.

 

Dezavantaje

Cel mai important lucru de stiut atunci cand iti cumperi un model de espressor cu capsule este faptul ca pentru a prepara bautura dorita, intotdeauna va trebui sa ai rezervele necesare. Spre deosebire de espressoarele profesionale, care macina si infuzeaza direct cafeaua, cele cu rezerve scot esenta acesteia din capsulele respective, unde este inmagazinata. Ca sa poti sa-ti faci un calcul la luna, te sfatuim sa verifici cata cafea se consuma in medie si sa o transformi in capsule, pentru a sti ce cheltuieli vei avea ulterior.

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Toate regulile espresso-ului cu pretentii spun ca ai nevoie de o presiune de 9bar pentru a obtine acea cafea foarte tare, care te energizeaza de la prima inghititura. In ciuda faptului ca lucreaza cu capsule si multi ar fi tentati sa spuna ca nu e la fel de puternic precum este un model profesional, acest espressor Tchibo Cafissimo Compact poate atinge o presiune maxima de 15bar. Include un rezervor de apa, in care incap 1.2l volum de lichid, ceea ce echivaleaza cu cel putin 8 bauturi preparate. Chiar si containerul pentru capsule folosite poate stoca opt astfel de rezerve.

 

Mai mult, poti seta trei valori diferite de presiune, pentru a obtine si cafea filtru sau ceai. Asta inseamna ca lucrand atat de divers, dispozitivul iti asigura cat mai multe optiuni de bauturi cu care sa te delectezi. Daca ai capsule corespunzatoare, vei putea sa jonglezi cu presiunile sau cu cantitatea de apa inclusa, intrucat ai si un selector separat cu ajutorul caruia vei decide cat de concentrata sa fie bautura dorita. Se poate prepara o singura bautura pe rand, insa procesul nu dureaza mai mult de cateva minute.

 

Chiar si cele mai bune espressoare au, mai devreme sau mai tarziu, probleme cu depunerile de calciu. Acest model este prevazut cu un sistem de decalficifiere automata, cu program de curatare si cu o functie care te avertizeaza din start cand e nevoie sa rulezi programul respectiv. In acest mod vei prelungi si viata aparatului, putand beneficia de serviciile sale o lunga perioada de timp. In plus, pentru a evita deteriorarea instalatiei interne, de fiecare data cand rezervorul cu apa se goleste, o optiune te anunta ca va trebui sa-l umpli la loc. Tava pentru reziduuri este o componenta prezenta, care te ajuta sa igienizezi mai usor aparatul. Vei putea sa economisesti energie, deoarece produsul intra in Stand By dupa 7 minute in care nu inregistreaza vreo comanda.

Nu mai putem spune despre acest model decat ca este foarte util intr-o locuinta, mai ales ca e micut(380 x 220 x 405mm) si cantareste destul de putin, 4.3Kg, Incapand pe blatul de la bucatarie. O garantie extinsa care se ofera la achizitie te va convinge ca investitia merita facuta, mai ales si pentru ca iti vei da seama ca ai in aceasta oferta un espressor Tchibo ieftin si bun.

 

Concluzie

Daca esti un fan al cafelei espresso si in general al bauturilor calde ce se savureaza mai ales dimineata, dispozitivul acesta va reprezenta solutia cea mai avantajoasa pentru tine, atat ca versatilitate in prepararea bauturilor, cat si ca investitie.

 

 

 

 

VINO PE INSTAGRAM!

Salut! Sunt loana si te astept cu drag pe Instagramul meu, unde promit sa iti arat totul despre cele mai gustoase bunatati pe care le gatesc.

CLICK AICI

Lasă un comentariu

0 Comentarii