Omleta cu usturoi și busuioc
PRINTEAZA- 2 oua
- 2 catei de usturoi
- 4-5 frunze de busuioc
- ulei de masline
- sare, piper
Indicatii:
Hranitoare si simplu de pregatit, omleta este una dintre cele mai bune optiuni pentru micul dejun si un preparat popular intr-o varietate de diete, printre care si dieta mediteraneana. De data aceasta iti propun o reteta rapida si delicioasa, cu aroma superba de busuioc. Iata cum o prepari.
Tai usturoiul in felii subtiri si il tragi la tigaie cu putin ulei de masline. Il prajesti doar atat cat sa dai aroma uleiului, avand grija sa nu arzi usturoiul, apoi scoti feliile si le pui deoparte.
Bati bine ouale cu sare si piper, adaugi frunzele de busuioc si adaugi totul peste uleiul aromat cu usturoi. Prajesti pe ambele parti apoi rastorni in farfurie si servesti cu salata, muraturi sau gogosari ori castraveti in otet. Pofta buna!