fbpx

Pareri despre Bosch HBG633NB1

Last Updated: 14.04.24

 
 

Avantaje:

Pune la dispozitie o capacitate de 71litri, cu o putere de 3.6kW.

Sistem de coacere 4D si panou de control digital, cu 10 programe predefinite.

Include sistem EcoClean Direct, pentru curatare mai facila si CoolDoor pentru siguranta.

Atinge o temperatura de pana la 300oC, optima pentru preparate de tip pizza.

 

Dezavantaje:

Materialele de calitate si tehnologiile de ultima generatie, folosite pentru a oferi o utilizare facila si confortabila, inseamna si un pret semnificativ mai mare decat al altor versiuni similare ca dimensiune. Pentru ca este o varianta incorporabila, va fi de asemenea necesar sa acoperi si costurile de inserare in mobilier.

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE:

Compartimentul de coacere are o capacitate de 71litri, iar aparatul integral are dimensiunile de 59.5 x 59.4 x 54.8cm, combinand optim un format compact, cu un spatiu generos pentru gatit. Include patru niveluri pe care poti aseza tavi de copt sau tip grill, pe care le poti folosi individual sau in acelasi timp, daca trebuie sa gatesti urgent o cantitate mai mare de mancare.

Puterea pusa la lucru este de 3.6kW, insa nu este nevoie sa iti faci griji in privinta consumului de energie, pentru ca Bosch HBG633NB1 este unul dintre modelele de cuptoare electrice (aici si lista noastra comparativa) concepute pentru a respecta clasa de eficienta energetica A+.

 

 

In ceea ce priveste optiunile de gestionare a puterii oferite, iti putem spune ca ai de-a face cu un model ultramodern, cu display TFT de 2.5inch si taste touch. Cuptorul iti recomanda temperatura de gatire, iti spune cate grade sunt in interior si iti pune la dispozitie 10 programe predefinite: incalzire superioare/inferioara standard si Eco, cu consum redus, grill cu suprafata mica/mare, cu sau fara convectie, decongelare, pizza etc.  

Peretii interiori sunt acoperiti cu GranitEmail, care ofera o rezistenta buna in timp, la uzura si curatare frecventa, iar cel posterior, la care ajungi mai greu, este acoperit cu nanoparticule ceramice. Aceste au rolul de a dizolva si absorbi grasimea chiar in timpul folosirii cuptorului, astfel incat sa nu fie nevoie de un efort in plus din partea ta.

Pentru ca este gandit ca un dispozitiv pentru familie, aceasta versiune tehnica este prevazuta cu usa care nu trece de 40oC atunci cand folosesti cuptorul, senzor de caldura reziduala si sistem de siguranta, care blocheaza panoul de control ,pentru a-i tine pe cei mici in siguranta.

In interior, ajunge in schimb pana la 300oC, peste nivelul mediu oferit de cele mai multe cuptoare electrice, care il duce usor in zona versiunilor semi-profesionale. Daca in general, diferenta de la 230 – 240oC pana la 300oC s-a putea dovedi in plus, pentru cei care pregatesc frecvent pizza si produse de patiserie va fi un adaos esential.

 

Concluzie:

Este un produs din categoria premium accesibil, cu o combinatie performanta de caracteristici tehnice, atat in zona putere si eficienta, cat si in cea de confort si siguranta in folosire. Daca iti renovezi bucataria si vrei sa ai parte de tot ce e mai bun, fara sa golesti de tot buzunarele, Bosch HBG633NB1 se numara printre optiunile care merita avute in vedere.

 

 

VINO PE INSTAGRAM!

Salut! Sunt loana si te astept cu drag pe Instagramul meu, unde promit sa iti arat totul despre cele mai gustoase bunatati pe care le gatesc.

CLICK AICI

Lasă un comentariu

0 Comentarii