fbpx

Pareri despre Breville Panini Large VST026X-01

Last Updated: 22.06.24

 

Avantaje:

Model cu capac rabatabil si sistem de blocare pe pozitie, usor de activat.

Realizat din inox rezistent, cu placi interioare din teflon antiaderent.

Iti ofera o putere de 2kW si spatiu pentru patru portii.

Ocupa putin loc, permitand depozitarea pe verticala.

Este prevazut cu picioruse antiaderente, care asigura stabilitatea.

 

Dezavantaje:

Printre punctele slabe, mentionate de persoanele care au testat acest produs, se numara lipsa posibilitatii de a seta temperatura pe mai multe trepte de lucru, pentru a permite si incalzirea sandwich-urilor. Dispozitivul poate fi pornit si oprit. De asemenea, cablul de alimentare este destul de scurt, de doar 0.8m metri, lungime destul de frecventa insa la modelele de putere mare.

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE:

Capacul nu este prins in balamale clasice, ci pe doua brate din inox care formeaza manerul in partea frontala. Rabatarea capacului se realizeaza, astfel, in zona sa de mijloc, permitand modificarea pozitiei si inaltimii dupa grosimea preparatului si formarea de sandwich-uri cu umpluturi generoase. 

Sistemul de blocare, care previne deschiderea dispozitivului in timpul deplasarii, este montat la mijlocul bratelor si se utilizeaza foarte usor.

Carcasa este confectionata din inox rezistent, care confera aparatului un aspect modern, impecabil, si rezistenta mai buna la coroziune. Placile interioare sunt fixe, acoperite cu strat antiaderent de teflon, care previne lipirea alimentelor, si, in plus, au suprafata neteda, fara rizuri. 

Aceste caracteristici fac ca Breville Panini Large VST026X-01 sa fie foarte usor de curatat dupa fiecare folosire, fiind necesara doar o laveta umeda pentru indepartarea reziduurilor. 

Dupa cum vei observa de la prima vedere, acest model este vizibil mai mare decat variantele clasice din magazine. Dimensiunile de 35 x 35.8 m se traduc intr-un spatiu suficient de incapator pentru a putea pregati in acelasi timp 3 – 4 portii generoase. Este asadar o solutie care poate simplifica rapid micul dejun si gustarile pregatite pentru drumurile lungi, in familiile cu multi membri. 

Nu este cazul sa iti faci griji pentru timpul necesar prepararii unei cantitati mai mari, pentru ca acest model foloseste o putere de 2kW pentru a-ti oferi rezultate rapide. Conform opiniilor clientilor care l-au testat, dureaza 3 – 5 minute pentru a obtine o tura de sandwich-uri de grosime medie.

Desi este destul de voluminos, nu are nevoie de foarte mult spatiu pentru depozitare, pentru ca poate fi pastrat pe verticala. Daca cauti un sandwich maker (aici o lista comparativa) de capacitate mare, dar care sa poata fi folosit intr-o bucatarie mica, aceasta versiune poate fi solutia potrivita.

Il poti aseza pe orice fel de suprafata, pentru ca designul include picioruse antialunecare, care asigura o aderenta buna chiar si pe blaturile acoperite cu gresie sau MDF finisat lucios.

 

 

Concluzie:

Breville Panini Large VST026X-01costa ceva mai mult decat modelele standard de sandwich maker, dar este gandit pentru a-ti oferi o experienta de calitate, fara dificultati de dimensionare a portiilor, intarzieri nedorite, resturi arse greu de sters etc. Este un aparat performant, rapid, usor de folosit si intretinut, de care te vei bucura multi ani.

 

 

VINO PE INSTAGRAM!

Salut! Sunt loana si te astept cu drag pe Instagramul meu, unde promit sa iti arat totul despre cele mai gustoase bunatati pe care le gatesc.

CLICK AICI

Lasă un comentariu

0 Comentarii