fbpx

Pareri despre cafetiera digitala Heinner HCM-d915

Last Updated: 13.06.24

 

Avantaje:

Format robust, cu panou de control in partea superioara.

Timer integrat pentru setarea in avans a momentului de infuzare.

Filtru reutilizabil, usor de intretinut.

Sistem care previne picurarea la extragerea carafei.

Rezervor cu capacitate de 1.5litri si indicator pentru volum.

Include functie de oprire automata, pentru economisirea curentului si siguranta in folosire.

 

Dezavantaje:

Pentru cei care spera sa foloseasca cafetiera si pe post de ceas de bucatarie, vestile nu sunt cele asteptate pentru ca, in acest caz, display-ul se inchide atunci cand aparatul se opreste din functionare. Peretii carafei din sticla nu sunt prevazuti cu gradatii, ceea ce inseamna ca trebuie sa intuiesti cand s-a acumulat suficient lichid pentru a putea umple o ceasca sau o cana.

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE:

Este o versiune potrivita pentru cei care prefera designul rectangular si aspectul robust si modern pe care il creeaza. Include elemente din inox, iar display-ul si butoanele, care permit gestionarea functiilor, sunt amplasate in partea superioara a dispozitivului, pozitie mai comoda si mai accesibila pentru persoanele inalte.

 

 

Daca esti preocupat de timpul pe care il pierzi zilnic cu sarcinile de rutina, te vei bucura sa stii ca acest model iti permite sa programezi prepararea cafelei cu o zi inainte. Iei astfel startul rapid in noua zi, fara intarzieri marunte, si plin de energie. In plus, aroma de cafea proaspata te va ajuta sa te trezesti mai usor.

Desi poti folosi si in acest caz filtre de unica folosinta, daca consideri ca este nevoie, modelul este conceput pentru a functiona cu varianta permanenta, care poate fi reutilizata. Filtrul lavabil se scoate si se monteaza usor si poate fi spalat rapid la chiuveta, fiind gata in cateva secunde pentru urmatoarea productie de cafea calda si inmiresmata.

Tii la curatenie si urasti petele de cafea? Nici o grija. Pe langa functiile suplimentare, cafetiera Heinner include si elemente de baza cum este sistemul antipicurare. Rolul sau este acela de a-ti permite sa scoti carafa pentru a te servi cu cafea, chiar si in timp ce aparatul inca mai infuzeaza, fara ca picaturile sa cada peste suportul ramas liber.

Modelul se numara printre versiunile de cafetiere de capacitate medie (aici lista noastra comparativa) care o recomanda atat pentru uz individual, cat si pentru locuinte cu multi consumatori de cafea sau spatii office. Rezervorul si carafa pun la dispozitie un volum de aproximativ 1.5litri de lichid, pe care te poti baza si atunci cand organizezi petreceri sau sedinte, pentru a servi pana la 10 – 12 portii la o singura folosire.

Pentru ca de cele mai multe ori cand consumi cafea, gandul tau este la proiectele la care lucrezi sau esti cuprins inca de moleseala somnului, dispozitivul este prevazut cu oprire automata. Astfel, cafetiera se inchide singura la 40 de minute de la folosire, economisind energie, prevenind eventualele accidente ce pot avea loc prin supraincalzire si eliminand un gest in plus, de pe lista lucrurilor de care trebuie sa ai grija.

 

Concluzie:

Heinner HCM-d915 este o versiune cu design rectangular, care combina plasticul negru si finisajul metalic al inoxului pentru un exterior modern si rezistent. Face parte din categoria modelelor care functioneaza prin picurare si sunt confectionate pentru a furniza, la o singura utilizare, mai multe portii de cafea aromata si fierbinte.

 

 

VINO PE INSTAGRAM!

Salut! Sunt loana si te astept cu drag pe Instagramul meu, unde promit sa iti arat totul despre cele mai gustoase bunatati pe care le gatesc.

CLICK AICI

Lasă un comentariu

0 Comentarii