fbpx

Pareri despre cafetiera Electrolux EKF7800

Last Updated: 17.07.24

 

Avantaje:

Modelul include filtru de apa pentru un gust mai bun.

Poti selecta gradul de intensitate a cafelei.

Rezervorul de apa este detasabil, pentru o reumplere facila.

Face parte din categoria optiunilor programabile.

Permite mentinerea calda a cafelei.

Are o capacitate peste medie, de 1.6litri, pentru pana la 15 cesti.

 

Dezavantaje:

Dupa o evaluarea atenta a designului si functiilor, iti vei da seama, fara sa verifici pretul, ca este un model de cafetiera digitala, disponibil la costuri ceva mai mari decat media. Exteriorul din inox are un aspect modern si elegant, dar este mai sensibil la urmele de degete si de stropi de apa decat alternativele din plastic, necesitand stergerea periodica.

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE:

Modelul Electrolux EKF7800 se numara printre versiunile prevazute cu un filtru suplimentar, conceput pentru a capta clorul si impuritatile din apa de la robinet. Rezultatul este o cafea cu un gust mai bun, mai ales in zonele cu apa dura.

Printre functiile disponibile, usor de controlat din panoul cu afisaj digital si butoane mecanice, se numara si Aroma. Aceasta optiune iti permite sa gestionezi intensitatea cafelei obtinute, astfel incat sa poti consuma o versiune mai tare dimineata, sau cand stii ca ai mult de lucru, si o formula mai delicata, atunci cand lucrezi mai tarziu, catre seara, pentru a preveni insomniile.

 

 

Daca te numeri printre cei care considera incomoda reumplerea rezervorului cu cana sau carafa, te va incanta cu siguranta faptul ca aceasta versiune Philips permite detasarea acestuia. Poti astfel incarca foarte usor rezervorul direct de la robinet, dintr-o singura miscare, fixarea sa la loc realizandu-se facil si rapid.

Include timer cu optiune de programare a pornirii, ceea ce inseamna ca il poti seta pentru a–ti pregati cafeaua dimineata devreme, chiar inainte ca ceasul sa sune. Pentru cei care nu se multumesc cu o singura ceasca si simt nevoia sa consume cafea pe intreg parcursul zilei, acest model de cafetiera asigura mentinerea calda a lichidului pentru mai multe ore. In plus, poti chiar alege daca vrei sa bei mai tarziu o cafea doar usor calduta sau fierbinte, dispozitivul permitand selectarea temperaturii de incalzire.

Printre avantajele puse la dispozitie se numara si capacitatea de preparare destul de mare, de 1.6litri, care o incadreaza peste media produselor de acest tip. Acest volum de lichid face posibila servirea la o singura tura de cafea, a pana la 15 portii, daca vorbim despre cesti de 100ml, sau 7 – 8 cani de 200ml.

Este asadar o versiune recomandata pentru locuintele in care se consuma multa cafea si pentru birouri, fiind capabila sa acopere usor necesarul pentru mai multe persoane. Peretii sai sunt transparenti, pentru a putea urmari direct cantitatea de apa deja acumulata in interior, si prevazuti cu gradatii, pentru a incarca cu precizie cat lichid ai nevoie pentru numarul de portii necesar in acel moment.

 

Concluzie:

Iti recomandam aceasta cafetiera, daca vrei sa scumperi un model de calitate, cu design elegant si aspect modern, dotat cu functii suplimentare dedicate confortului tau. Este optima pentru locatiile in care sunt mai multi consumatori de cafea, asigurand atat un numar mai mare de portii decat majoritatea alternativelor, cat si mentinerea calda a lichidului pentru mai mult timp.

 

 

VINO PE INSTAGRAM!

Salut! Sunt loana si te astept cu drag pe Instagramul meu, unde promit sa iti arat totul despre cele mai gustoase bunatati pe care le gatesc.

CLICK AICI

Lasă un comentariu

0 Comentarii