fbpx

Pareri despre cafetiera Philips HD7459/20

Last Updated: 13.06.24

 

Avantaje:

Cronometru pentru pornirea automata a procesului de preparare.

Este prevazuta cu functie AromaTwister, pentru intensitate uniforma in interiorul carafei.

Se opreste singura dupa 30 de minute.

Include sistem antipicurare pentru prevenirea scurgerii accidentale.

Rezervorul are o capacitate de 1.2litri si include indicator de volum, pentru umplere facila.

Poti spala componentele in masina de vase.

 

Dezavantaje:

Display-ul digital, care te ajuta sa stabilesti ora de pornire, nu ramane activat decat maxim 30 de minute, pana cand aparatul se opreste automat, deci nu il vei putea folosi cu rol de ceas. Produsul nu este insotit de filtru, asadar va trebui sa cumperi acest accesoriu pentru a-l putea folosi.

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE:

Pentru ca aparatul este prevazut cu cronometru, poti pune cu o seara inainte cafea in filtru si apa in rezervor si sa programezi ora la care cafetiera sa inceapa prepararea. Te vei trezi asadar, in fiecare dimineata, in aroma de cafea proaspat facuta si iti poti umple o cana imediat ce iesi de sub dus, fara a mai fi nevoie sa astepti.

 

 

AromaTwister este un adaos tehnic menit sa eficientizeze prepararea cafelei din punctul de vedere al gustului si tariei. Ia forma unui tub inclus in designul carafei, care asigura uniformizarea mai rapida a lichidului. Se pastreaza astfel aceeasi intensitate in intreg volumul de cafea, astfel incat gustul sa fie acelasi indiferent daca consumi prima sau ultima ceasca.

Printre caracteristicile standard esentiale oferite de aceasta cafetiera, la un pret bun, se numara si oprirea automata, dupa 30 de minute de functionare, astfel incat sa eviti consumul inutil de curent electric. Tot aici includem si sistemul de antipicurare, care inseamna ca poti lua carafa din dispozitiv chiar si in timp ce cafeaua inca se mai prepara, fara a risca curgerea in continuare a lichidului in aparat.

Cu Philips HD7459/20 ai la dispozitie o capacitate de 1.2litri care inseamna pana la 10 cesti de 100ml sau aproximativ 5 cani mari, de 200ml. Este deci un model conceput pentru intreaga familie sau pentru a aproviziona toti colegii de birou. 

In plus, pentru a preveni turnarea de apa prea putina sau prea multa, rezervorul include indicator de volum care te ajuta sa pregatesti exact cata cafea ai nevoie, aratand direct numarul de portii pentru care ai introdus apa. Carafa este de asemenea gradata, pentru a identifica usor momentul in care ai obtinut exact cat iti trebuie pentru numarul de portii pe care vrei sa le servesti.

Timpul tau este pretios si este bine sa folosesti energia obtinuta din fiecare ceasca de cafea pentru activitati mai importante decat spalatul vaselor. Te vei bucura asadar sa stii ca acele componente, care intra in contact direct cu cafeaua si se murdaresc, pot fi in acest caz incluse in masina de vase, pentru curatare automata, fara efort si pierdere de timp.

 

Concluzie:

Modelul Philips HD7459/20 se numara printre optiunile concepute pentru cei care doresc sa economiseasca minutele alocate prepararii cafelei in fiecare dimineata. Este o versiune cu capacitate medie, de 1.2l, usor de folosit si intretinut, care nu necesita spalare manuala si se opreste automat dupa folosire, pentru a economisi energie.

 

Intrebari frecvente

Unde gasesc manual de utilizare pentru cafetiera Philips HD7459/20?

Manualul pentru Philips HD7459/20 este disponibil pe site-ul producatorului, de unde il poti descarca in format pdf.

 

VINO PE INSTAGRAM!

Salut! Sunt loana si te astept cu drag pe Instagramul meu, unde promit sa iti arat totul despre cele mai gustoase bunatati pe care le gatesc.

CLICK AICI

Lasă un comentariu

0 Comentarii