fbpx

Pareri despre Heinner Delice 300

Last Updated: 05.03.24

 

Avantaje:

Model eficient, cu putere de 750W, disponibil la un pret accesibil.

Are dimensiuni reduse, ideale pentru bucatariile mici.

Interiorul este acoperit cu teflon, pentru a preveni lipirea alimentelor.

Este prevazut cu indicator luminos Power si Ready.

Designul include sistem de blocare a capacului, care asigura gatirea rapida.

 

Dezavantaje:

Platanele snt prevazute cu profil cu santuri, tip grill, care da un aspect placut feliilor de paine, dar poate ingreuna curatarea suprafetei. Este de asemenea un model economic, care combina segmentele din inox cu cele din plastic, ceea ce inseamna ca nu te va impresiona neaparat ca aspect, dar isi indeplineste in mod eficient functiile, fiind o varianta optima pentru cei care au nevoie de un aparat bun, accesibil si usor de folosit.

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE:

In principiu, puterea de 750W ar putea fi considerata un dezavantaj, daca o compari cu alte modele mai mari. In realitate, este insa tot ce are nevoie un model de aceste dimensiuni, conceput pentru studenti sau cupluri, care au la dispozitie un buget redus si au nevoie de o solutie eficienta si de incredere pentru a obtine, in timp scurt, gustari sanatoase. 

Atat specificatiile tehnice, cat si testele celor care au cumparat deja produsul, indica o durata a unui ciclu de preparare de 2 – 3minute.

Ai la dispozitie o bucatarie cu spatiu limitat sau locuiesti intr-o garsoniera open space, ori intr-o camera de camin, fara o zona alocata pentru gatit? Heinner Delice 300 poate fi optiunea ideala pentru tine. Are doar 23 x 15cm si poate fi asezat usor pe orice suprafata disponibila, care ii ofera stabilitate si acces la priza. 

La interior vei gasi clasicele placi cu profil de grill, acoperite cu strat de teflon conceput pentru a diminua riscul de lipire alimentelor pe suprafata incinsa. Pentru ca este un model economic, este bine sa stii ca stratul antiadeziv nu este la fel de rezistent ca la variantele premium si ca va trebui sa ai grija sa nu folosesti tacamuri sau ustensile metalice, pentru a nu zgaria materialul.

In ceea ce priveste functionalitatea, Heinner Delice 300 este o versiune simpla, prevazuta cu indicator luminos Power si Rady. Primul iti spune ca aparatul este conectat corect la priza si este in curs de incalzire. Cel de-al doilea se aprinde atunci cand sandwich makerul este incins si gata de folosire si cand preparatul este gata si este momentul sa il scoti.

Manerul este dotat cu clema de blocare, care permite mentinerea inchisa a capacului, presat peste feliile de paine, asigurand astfel gatirea in siguranta si mai rapida, prin mentinerea caldurii in interior si reducerea grosimii sandwichului.

 

Concluzie:

Este un sandwich maker ieftin si bun, potrivit pentru utilizare ocazionala si gatirea in cantitati mici. Iti va oferi tot ce ai nevoie pentru un mic dejun gustos si rapid, intr-un format compact, usor de folosit si depozitat. Nu are pretentiile unui model premium, insa este un aparat bun si robust pe care este util sa il ai la indemana.

 

 

VINO PE INSTAGRAM!

Salut! Sunt loana si te astept cu drag pe Instagramul meu, unde promit sa iti arat totul despre cele mai gustoase bunatati pe care le gatesc.

CLICK AICI

Lasă un comentariu

0 Comentarii