fbpx

Pareri despre Heinner Master Collection HPM-1500XMC

Last Updated: 18.07.24

 

Avantaje:

Ofera o putere de 1.5kW ce poate fi gestionata pe 6 trepte de intensitate.

Include sistem de siguranta si picioare antialunecare.

Miscarea mixerului este una eliptica, pentru acces facil in compozitie.

Este o versiune cu stabilitate buna si permite anexarea de accesorii suplimentare.

 

Dezavantaje:

Dupa spusele celor care l-au testat deja, acest mixer cu bol Heinner Master Collection HPM-1500XMC este o versiune tehnica destul de zgomotoasa incat sa te deranjeze daca esti obisnuit cu dispozitive mai silentioase. Producatorul mentioneaza un nivel maxim de 85dB, echivalentul zgomotului urban intr-o zona cu trafic intens. De asemenea, pentru ca la unele produse vasul interior din inox nu este perfect neted, poti intampina dificultati in curatarea aluaturilor dense.

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE:

Este un model cu putere ridicata, de 1.5kW, care se traduce intr-un timp scurt necesar pentru a bate albusurile spuma sau a framanta cum trebuie aluatul pentru turte, pizza, paine, pandispan sau cozonaci. 

Pentru ca nu toate retetele au nevoie de intensitate maxima de amestecare, Heinner Master Collection HPM-1500XMC pune la dispozitie sase trepte de putere, astfel incat sa poti aborda usor si preparate mai delicate, regland cu precizie viteza cu care ingredientele sunt amestecate.

 

La capitolul siguranta in functionare, acest model este ideal pentru incepatorii care doresc un instrument performant, fiind prevazut cu sistem care nu permite activarea, daca aparatul si accesoriile nu sunt montate cum trebuie. Include de asemenea capac, menit sa previna stropirea accidentala, si picioruse antialunecare, pentru stabilitate buna si pe suprafete de lucru netede.

Face parte dintre versiunile de mixer cu bol (aici lista comparativa) care ofera rotatie pe traiectorie eliptica, ce face accesoriile de amestecare sa ajunga usor in toate zonele bolului de 5.5litri, in care poti prepara confortabil pana la 2kg de aluat, conform evaluarilor celor care au testat deja produsul. 

Acesta este inclus in pachetul de livrare, impreuna cu paleta si carlig din aluminiu, pentru aluaturi, si tel din inox pentru frisca, bezea si creme usoare. Este in acelasi timp un model cu greutate peste medie, care ii asigura stablitatea la viteze mari, impunand insa un loc permanent de amplasare, pentru ca este dificil de mutat.

Corpul aparatului este turnat din aluminiu, asigurand rezistenta buna in timp, stabilitate in utilizare si o suprafata exterioara neteda, usor de curatat si intretinut. Printre caracteristicile care duc acest model catre gama profesionala se numara si capul de prindere, care permite montarea de accesorii suplimentare celor clasice. 

Astfel, poti transforma usor mixerul intr-un blender puternic sau intr-o masina de tocat, esentiala pentru preparatele traditionale de sarbatori. Accesoriile se demonteaza usor, datorită butonului integrat in piciorul mixerului, care deblochează sistemul de fixare.

 

 

Concluzie:

Este un mixer puternic, cu un pret masura, destinat celor pasionati de patiserie si brutarie, care nu sunt dispusi sa faca compromisuri la calitate. Iti pune la dispozitie tot ce ai nevoie pentru a prepara orice tip de aluat sau crema, plus posibilitatea de a atasa accesorii suplimentare,care il transforma in masina de tocat sau blender.

 

 

VINO PE INSTAGRAM!

Salut! Sunt loana si te astept cu drag pe Instagramul meu, unde promit sa iti arat totul despre cele mai gustoase bunatati pe care le gatesc.

CLICK AICI

Lasă un comentariu

0 Comentarii