fbpx

Pareri despre masina de facut paine Panasonic SD-ZB2512KXE

Last Updated: 22.06.24

 

Avantaje:

Iti pune la dispozitie o multitudine de programe diferite, pentru tot felul de bunatati. 

Are un dozator special de ingrediente, ce permite adaugarea de drojdie, stafide, nuci, cereale etc., exact atunci cand e nevoie.

Iti da posibilitatea de a opta pentru grade diferite de rumenire si dimensiuni ale painii. 

Are functia de temporizator, pentru preparatele care necesita astfel de setari sau pentru a programa pornirea.

Include o serie de accesorii ce iti vor fi de mare folos. 

 

Dezavantaje:

Are dimensiuni destul de mari, motiv pentru care va trebui sa ii gasesti un loc fix in care sa o tii, pentru a nu te incurca si a nu fi necesar sa o muti mereu. Spunem asta deoarece marimile sunt de 38.2 x 25.6 x 38.9 cm si greutatea de circa 7.6 kg. 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE

Aceasta masina de copt paine e una ce iti ofera posibilitatea de a face o multime de tipuri de paine (alba, cu stafide, de casa taraneasca, din grau integral, cu masline, italieneasca, pentru senvisuri, fara gluten, de secara si alac, de alac cu lamaie si seminte de mac, de orez cu alac, seminte de pin si ceapa prajita), dar si alte bunatati precum: cozonac italian, aluat de tarte, aluat de pizza, gem, compot sau briose. In total vei avea peste 30 de posibilitati. 

 

 

Device-ul acesta este dotat cu un dispozitiv ce permite adaugarea anumitor ingrediente in timpul functionarii, ceea ce te va ajuta sa obtii preparatele perfecte. Introducand cele necesare in respectivul orificiu, totul se va amesteca foarte bine, astfel incat sa obtii rezultatele dorite. Acest dozator il vei gasi sub capacul principal si poate fi actionat cu usurinta. 

Pentru a obtine painea potrivita pentru tine, poti opta pentru diverse grade de rumenire, pentru a obtine o crusta mai usoara, medie sau mai inchisa. Pentru asta vei avea un buton special. Totodata, tot prin apasarea unei taste poti selecta si marimea painii dorite. Ai trei posibilitati: XL si M (400 g). In functie de acestea vei introduce si cantitatea necesara de ingrediente. 

Un alt avantaj e temporizatorul. Sunt anumite programe ce permit setarea duratei de coacere/preparare, asa cum se intampla cu 17, 18, 32 si 33. Totodata, cu ajutorul acestei functii poti sa ii dai masinii comanda de a porni atunci cand iti doresti, pentru a fi painea gata la o anumita ora. Astfel, poti, de exemplu, sa vii acasa de la munca si sa miroase toata casa a paine calda. 

Masinile de paine vin la pachet si cu o serie de accesorii utile in intrebuintarea unui astfel de device. 

In cazul acestuia, vei avea incluse doua cupe pentru aluat, ce te vor ajuta la dozarea lichidelor necesare pentru prepararea diverselor retete, o lingura de masurat cu doua capete, unul de 5 ml si altul de 15 ml ce iti vor fi utile la introducerea zaharului, a sarii, drojdiei etc. (acestea au si marcaje pentru cantitati si mai mici, in cazul in care este nevoie) si o lingurita utila pentru masurarea drojdiei.

 

 

Concluzie:

Daca vrei sa faci paine simplu si rapid, jongland cu o multime de ingrediente, cantitati, grade de rumenire, aceasta masina iti poate fi de un real folos. Ea e simplu de intrebuintat si vine la pachet cu accesorii utile in dozarea ingredientelor necesare, care sunt gradate pentru a masura cat mai exact. 

 

VINO PE INSTAGRAM!

Salut! Sunt loana si te astept cu drag pe Instagramul meu, unde promit sa iti arat totul despre cele mai gustoase bunatati pe care le gatesc.

CLICK AICI

Lasă un comentariu

0 Comentarii