fbpx

Pareri despre multicookerul Philips HD3037/70

Last Updated: 28.02.24

 

Avantaje:

Model prevazut cu cronometru care permite programarea procesului de gatire.

Include functie de pastrare calda a mancarii.

Ai la dispozitie 12 programe predefinite.

Capacitate de 5 litri pentru familii de 3 – 4 persoane.

Pune la dispozitie o putere de 980W.

Oala interioara poate fi curatata in masina de spalat vase.

  

Dezavantaje:

Este o versiune de multicooker dedicata celor orientati mai curand catre gatirea sanatoasa a preparatelor, decat spre obtinerea mancarii intr-un termen scurt, timpul necesar finalizarii retetelor fiind mai indelungat decat al versiunilor cu presiune. Culoarea alba a capacului face ca praful si murdaria sa fie mai usor vizibile si sa necesite stergerea periodica.

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE:

Similar cafetierelor, si multicookerele (aici o lista comparativa) sunt prevazute cu cronometru care permite setarea orei de activare a programului ales pentru prepararea alimentelor. Cele mai multe ofera aceasta optiune sub forma intarzierii orei de pornire a sistemului de procesare termica. 

Este o functie care creeaza posibilitatea de a te asigura ca mancarea este gata la timp, chiar daca tu te ocupi de alte sarcini casnice si este posibil sa uiti sa pornesti dispozitivul atunci cand este ora potrivita.

 

 

Tot pentru confortul tau si pentru a asigura preparate calde si gustoase fix la ora mesei, aceasta versiune este prevazuta si cu functie de mentinere a temperaturii mancarii, dupa ce aceasta a fost preparata. Astfel, nu este nevoie sa reincalzesti si alimentele nu isi pierd din savoare.

Pentru cei care nu au timp sau inclinatie pentru studierea in profunzime a retetelor si setarea personalizata a conditiilor de preparare, Philips HD3037/70 pune la dispozitie 12 programe cu parametri predefiniti. Timpul de gatire si temperatura sunt deja stabilite si tot ce trebuie sa faci este sa introduci ingredientele si sa pornesti programul potrivit.

Din punctul de vedere al capacitatii volumetrice, iti putem spune ca este vorba despre o versiune de 5litri, considerata potrivita pentru situatiile in care sa gateste pentru 3 – 4 persoane. Este asadar un model recomandat pentru familii si poate fi folosit cu eficienta si in cazul organizarii de mici evenimente in familie.

Puterea de 980W asigura suficienta energie pentru a face fata solicitatilor frecvente, fara a intarzia timpul de preparare, chiar si atunci cand aparatul este folosit la capacitate maxima. Se numara asadar printre modelele recomandate celor care doresc sa il foloseasca zilnic, pentru asigurarea unor preparate rapide, gustoase si sanatoase.

Daca te intrebi cat de usor este de intretinut, iti putem spune ca oala este construita pentru a putea fi introdusa in masina de spalat vase, deci nu va fi nevoie sa o cureti manual,  decat daca nu detii un astfel de dispozitiv. Stratul antiaderent interior previne totodata lipirea alimentelor de pereti, facand ca si indepartarea lor manuala sa se realizeze foarte usor.

 

Concluzie:

Produs util pentru bucatariile in care se gateste frecvent, pentru familii de 3 – 4 persoane, prevazut cu programe diverse de preparare a celor mai comune tipuri de alimente si functii, care asigura folosirea confortabila si economia de timp. Poate inlocui cu succes aragazul si cuptorul si permite gatirea facila de supe, fripturi, tocane si deserturi.

 

 

VINO PE INSTAGRAM!

Salut! Sunt loana si te astept cu drag pe Instagramul meu, unde promit sa iti arat totul despre cele mai gustoase bunatati pe care le gatesc.

CLICK AICI

Lasă un comentariu

0 Comentarii