fbpx

Pareri despre oala sub presiune Tefal Secure 5 NEO 8l

Last Updated: 22.06.24

 

Review oala sub presiune Tefal Secure 5 NEO 8l

 

Avantaje Tefal Secure 5 Neo

Este un produs performant, mai sigur decat altele din aceeasi gama.

Include doua programe diferite de gatit. 

Oala este compatibila cu toate sursele de caldura. 

Confectionata din unele dintre cele mai bune materiale disponibile pe piata.

 

Dezavantaj

Nu putem ignora pretul de achizitie, care este unul relativ piperat, in gama oalelor sub presiune. Pe de alta parte, trebuie sa fii constient ca platesti nu numai brandul, ci si calitatea, sistemele de siguranta, adaptabilitatea, prin urmare nici nu putem sa criticam costurile asociate acestei investitii, pe care o vei folosi o perioada indelungata. 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE Tefal Secure 5 Neo

In oferta de oale sub presiune (aici comparate cateva modele), acest produs este un fel de campion la capitolul siguranta si functionalitate. Trebuie sa incepem prin a mentiona ca oala este echipata cu nu mai putin de 5 mecanisme de securitate, astfel incat utilizarea ei sa nu puna in pericol nici un cumparator.

Manualul de instructiuni este disponibil atat in ambalaj, cat si online, in cazul in care doresti sa il consulti, pe site-ul producatorului, astfel incat sa fii clar si concis informat cu privire la regulile de utilizare.

Ca orice oala sub presiune, si acest model este echipat cu o valva de siguranta; ce e diferit e ca este vorba despre un sistem ingenios si inovator de doua valve, care vor elibera aburul format in interior si care nu vor permite cresterea presiunii dincolo de o anumita valoare. Sistemul de inchidere este unul foarte destept, in sensul ca atunci cand el nu este inchis perfect, nu va permite deloc acumularea de presiune in interior. 

Este o mentiune foarte importanta, caci alte oale cu presiune, care nu dispun de acest sistem, permit acumularea unei anumite presiuni, dincolo de care exista riscul de detasare completa a capacului, care poate fi proiectat cu o forta considerabila. 

Pe langa aceste sisteme, intervine si garnitura oalei, care functioneaza ca o solutie de urgenta. Daca, din greseala, ambele valve sunt blocate, acumularea de presiune in interior va determina deplasarea garniturii, care va elibera surplusul de abur. 

In sfarsit, beneficiezi de un sistem de siguranta la deschidere care nu iti va permite sa indepartezi capacul atata timp cat in interior exista abur acumulat, prevenindu-se astfel situatia in care temperatura crescuta a acestuia ti-ar putea provica arsuri. 

Oala iti pune la dispozitie doua programe de gatit, unul pentru legume si unul pentru carne, fiecare cu parametri predefiniti de functionare. Programul pentru legume functioneaza la o presiune de 50 kPa si o temperatura de 110 grade Celsius, iar cel pentru carne formeaza o presiune de 80 kPa si o temperatura de 117 grade Celsius. 

Oalele sunt compatibile cu toate sursele de caldura: aragaz, aragaz electric, inductie, ceramic si halogen. Asta inseamna ca oala li se adreseaza, in egala masura, tuturor cumparatorilor, iar tu te poti bucura de ea indiferent cum si la ce gatesti. 

In sfarsit, merita mentionat faptul ca produsul este fabricat din otel inoxidabil de cea mai buna calitate, ceea ce ii asigura o rezistenta deosebita la uzura si elimina riscul accidentelor. 

 

Concluzie oala sub presiune Tefal Secure 5 Neo

In cazul in care esti interesat sa scurtezi timpul pe care il petreci in bucatarie, dar stii si ca nu poti face rabat la calitate, iti propunem aceasta oala de la Tefal, care exceleaza la capitolul calitate. In plus, o consideram potrivita pentru familiile numeroase. Capacitatea de 8 litri iti permite sa prepari cantitati suficiente din cele mai delicioase retete in aceasta oala sub presiune Tefal Secure 5 Neo. 

 

 

VINO PE INSTAGRAM!

Salut! Sunt loana si te astept cu drag pe Instagramul meu, unde promit sa iti arat totul despre cele mai gustoase bunatati pe care le gatesc.

CLICK AICI

Lasă un comentariu

0 Comentarii