fbpx
     

Reteta Bok-Choy la tigaie

Last Updated: 18.07.24

 

Bok-Choy la tigaie

Timp de preparare:10 minutes
Timp de gatire:10 minutes
PRINTEAZA
 
Ingrediente:
  • ulei de masline
  • ghimbir
  • 1-2 catei de usturoi
  • bok choy
  • apa
  • sare
  • piper

 

Taie varza in doua sau separa complet frunzele si taie in segmente potrivit de mari. 

Intr-un wok sau o tigaie, pune uleiul de masline la incalzit si cand este incins adauga ghimbirul ras si usturoiul maruntit. Prajete pentru 20-30 secunde apoi adauga Bok Choy si gateste pentru 2-3 minute, invartind bucatile de varza cu clestele de bucatarie.

Adauga 2-3 linguri de apa, sare si piper, pune capacul si mai gateste inca 2-3 minute sau pana cand varza devine frageda, apoi ia de pe aragaz. Serveste cu orez fiert simplu. Pofta buna!

 

 

 

VINO PE INSTAGRAM!

Salut! Sunt loana si te astept cu drag pe Instagramul meu, unde promit sa iti arat totul despre cele mai gustoase bunatati pe care le gatesc.

CLICK AICI

Lasă un comentariu

0 Comentarii