Paste cu masline si parmezan este o reteta delicios de simpla si aromata. Diferita de variantele clasice, te surprinde prin gust si merge perfect la mesele cu invitati. Vezi mai jos ce ingrediente iti trebuie pentru aceasta reteta de paste si cat de usor de prepara.
Paste cu masline si parmezan
PRINTEAZA- paste
- masline
- parmezan
- patrunjel
- coaja rasa de lamaie
- catei de usturoi
Simplu, delicios, de nerefuzat: paste cu masline si parmezan. Le prepari in maxim 20 minute, daca ai totul la indemana.
Fierbe pastele dupa indicatiile de pe ambalaj, dar nu le treci prin apa rece, doar le pui la scurs si pastrezi o ceasca de zeama.
Caleste cateii de usturoi zdrobiti si maslinele fara samburii în ulei cateva minute, apoi adauga pastele deasupra si amesteca bine.
Pune intr-un castron parmezan, patrunjel maruntit si coaja rasă de lamaie, amesteca, apoi adauga tot in tigaie, plus ceasca cu apa pusa la pastrare de la paste.
Amesteca bine, pentru ca pastele sa absoarba aromele, opreste aragazul, ia de pe foc, si serveste cald. Pofta buna!