Salata de sardine in avocado
PRINTEAZAO reteta bogata in omega-3 si foarte simplu de pregatit. Incepe prin a deschide cu atentie conserva de sardine si a scurge lichidul din interior. Pune apoi intr-un bol sardinele si 1 lingura de maioneza.
Spala bine frunzele de coriandru si usuca-le intr-un servet textil sau de hartie. Taie-le marunt si adauga-le in castron.
Stoarce o lingurita de zeama de lime sau lamaie si pune peste ingrediente.
Amesteca bine cu o lingura, astfel incat pestele sa se desfaca in bucatele mici. Pune sare si piper dupa gust.
Spala avocado si taie in doua. Foloseste o lingura pentru a scoate samburele si o parte din pulpa de avocado, astfel incat sa faci loc umpluturii. Pune salata de sardine in avocado si foloseste miezul scos pentru o salata sau guacamole. Serveste imediat si pastreaza la frigider pana ii vine randul.
Pregateste, ca garnitura, o salata simpla cu frunzele de salata, sare, piper, ulei de masline si zeama de lamaie.
Pofta buna!