fbpx
     

Reteta Saleuri cu piept de pui si pesto, de Halloween

Last Updated: 02.10.22

 

Saleuri cu piept de pui si pesto

Timp de preparare:45 mins
Timp de gatire:15 mins
PRINTEAZA
 
Ingrediente:
  • piept de pui
  • dafin
  • sare
  • piper
  • cascaval
  • pesto
  • foietaj
  • 1 ou

Daca vrei sa faci niste gustari mai interesante de Halloween poti incerca saleurile mumie. Fierbe un piept de pui cu 2-3 frunze de dafin, sare si piper, lasa-l sa se raceasca si desfa-l in fasii cu o furculita sau da-l prin razatoare ori taie bucati mici cu cutitul. 

Amesteca intr-un bol pieptul de pui cu cateva linguri de sos pesto si mai adauga sare si piper daca este nevoie. Intr-un alt castron rade cascavalul.

Pune pe fiecare rotund de foietaj un strat de cascaval ras si unul de pui cu pesto, acopera cu fasii de foietaj, unge portiunile de aluat cu ou batut si pune la cuptor, la 180oC, pentru 10-15minute.

Foloseste bucati mici de masline negre pentru ochi.

A trecut Halloweenul? Opteaza pentru saleuri clasice, rectangulare, ca in poza de mai jos. Pofta buna!

 

 

VINO PE INSTAGRAM!

Salut! Sunt loana si te astept cu drag pe Instagramul meu, unde promit sa iti arat totul despre cele mai gustoase bunatati pe care le gatesc.

CLICK AICI

Lasă un comentariu

0 Comentarii