Saleuri cu piept de pui si pesto
PRINTEAZA- piept de pui
- dafin
- sare
- piper
- cascaval
- pesto
- foietaj
- 1 ou
Daca vrei sa faci niste gustari mai interesante de Halloween poti incerca saleurile mumie. Fierbe un piept de pui cu 2-3 frunze de dafin, sare si piper, lasa-l sa se raceasca si desfa-l in fasii cu o furculita sau da-l prin razatoare ori taie bucati mici cu cutitul.
Amesteca intr-un bol pieptul de pui cu cateva linguri de sos pesto si mai adauga sare si piper daca este nevoie. Intr-un alt castron rade cascavalul.
Pune pe fiecare rotund de foietaj un strat de cascaval ras si unul de pui cu pesto, acopera cu fasii de foietaj, unge portiunile de aluat cu ou batut si pune la cuptor, la 180oC, pentru 10-15minute.
Foloseste bucati mici de masline negre pentru ochi.
A trecut Halloweenul? Opteaza pentru saleuri clasice, rectangulare, ca in poza de mai jos. Pofta buna!