Wrap cu sunca, salata, avocado si rosii
PRINTEAZAIata o reteta foarte simpla, pe care o poti prepara rapid ca mic dejun, pachet pentru serviciu sau pentru momentele cand pleci la drum si vrei o gustare delicioasa cu tine.
Pentru a o pregati, incepe prin a spala bine frunzele de salata si a le tampona cu un servet de hartie, eliminand astfel surplusul de apa. Clateste frunzele de rucola si pune-le intr-o sita la scurs.
Intr-o tava acoperita cu hartie de copt asaza felii de sunca si da la cuptor la 190oC pentru 10 – 12 minute. Scoate apoi pe o farfurie la racit si ai grija sa scurgi sosul pe care il lasa, intr-un recipient separat.
Taie avocado si rosia in felii si da branza feta prin razatoare sau sfarama cu furculita in bucati mici.
Pe un platou, incepe sa formezi wrap-ul. Asaza mai intai cate o foaie de salata, pune apoi cate o felie de sunca pe fiecare, adauga felii de rosie si avocado si presara feta rasa si frunzulite de rucola.
Folosind o lingurita, stropeste fiecare wrap cu putin din sosul lasat de sunca, adauga cativa stropi de otet balsamic si presara condimentele alese. Impacheteaza totul in foaia de salata si musca cu pofta.