Zucchini cu parmezan, la cuptor
PRINTEAZA- 4 dovlecei taiati felii lungi
- ½ cana parmezan proaspat ras
- ½ lingurita cimbru uscat
- ½ lingurita oregano uscat
- ½ lingurita busuioc
- ¼ lingurita usturoi pudra
- sare si piper
- 2 linguri ulei de masline
- 2 linguri patrunjel maruntit
Indicatii:
Da drumul la cuptor la 160oC si pregateste o tava cu foaie de copt.
Intr-un bol, amesteca parmezanul ras cu ierburile aromatice și usturoiul pudra si adauga sare si piper dupa gust.
Stropeste feliile de dovlecei cu ulei de masline si imbraca in amestecul de parmezan apoi pune pe tava. Pune la cuptor si gateste pana cand dovleceii devin fragezi, aproximativ 15 minute, apoi mai lasa 2-3 minute pana devin aurii. Serveste-i calzi, cu patrunjel maruntit pe deasupra. Pofta buna!