fbpx
     

Reteta Zucchini cu parmezan, la cuptor

Last Updated: 13.06.24

 

Zucchini cu parmezan, la cuptor

Timp de preparare:10 minutes
Timp de gatire:20 minutes
PRINTEAZA
 
Ingrediente:
  • 4 dovlecei taiati felii lungi
  • ½ cana parmezan proaspat ras
  • ½ lingurita cimbru uscat
  • ½ lingurita oregano uscat
  • ½ lingurita busuioc
  • ¼ lingurita usturoi pudra
  • sare si piper
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri patrunjel maruntit

Indicatii:

Da drumul la cuptor la 160oC si pregateste o tava cu foaie de copt.

Intr-un bol, amesteca parmezanul ras cu ierburile aromatice și usturoiul pudra si adauga sare si piper dupa gust.

Stropeste feliile de dovlecei cu ulei de masline si imbraca in amestecul de parmezan apoi pune pe tava. Pune la cuptor si gateste pana cand dovleceii devin fragezi, aproximativ 15 minute, apoi mai lasa 2-3 minute pana devin aurii. Serveste-i calzi, cu patrunjel maruntit pe deasupra. Pofta buna!

 

 

VINO PE INSTAGRAM!

Salut! Sunt loana si te astept cu drag pe Instagramul meu, unde promit sa iti arat totul despre cele mai gustoase bunatati pe care le gatesc.

CLICK AICI

Lasă un comentariu

0 Comentarii