fbpx

Frigider cu doua usi Samsung RT38K5530S9/EO – Review

Last Updated: 22.06.24

Alegerea unui frigider e foarte importanta pentru intreaga familie. E sanatos si util sa pastrezi alimentele in cele mai bune conditii, intr-un mod cat mai organizat. Vrem ca in cele ce urmeaza sa iti prezentam mai in detaliu un frigider incapator si eficient – Samsung RT38K5530S9/EO.

 

Avantaje Samsung RT38K5530S9/EO

  • E realizat cu ajutorul unor tehnologii ce permit pastrarea alimentelor proaspete pentru cat mai mult timp.
  • Ofera posibilitatea de a converti modul de lucru in functie de necesitati.
  • Este un frigider incapator, pentru a fi suficient si pentru familiile de 3-4 persoane.
  • Are multe compartimente bine gandite, ce vor ajuta la o buna organizare.
  • Dezghetarea se face in mod automat in totalitate, ceea ce e foarte comod.
  • Are autonomie de 13 ore.

 

Dezavantaje 

  • Nu poti schimba pozitia usii de la frigider sau congelator, ea fiind montata cu deschidere pe dreapta. 
  • Poate fi neplacut sa dormi cu el in apropiere, avand un zgomot de 41 dB.
  • Acest model de frigider Samsung nu e dotat cu dozator de apa, daca te intereseaza un astfel de detaliu.

 

frigider Samsung RT38K5530S9/EO cu 2 usi, gri, panou digital

 

AVANTAJELE EXPLICATE pentru Samsung RT38K5530S9/EO

 

Twin Cooling si No Frost

Prospetimea alimentelor si rezistenta lor pe termen mai lung, este data de prezenta unor tehnologii de ultima generatie. Twin Cooling, de exemplu, asigura o umiditate de 70%, pentru a nu usca alimentele. Sistemul de racire No Frost ajuta la distribuirea agentului de racire in mod uniform pe intreaga suprafata.

 

Poti transforma congelatorul in frigider

Functia aceasta e foarte interesanta. Ea iti permite sa ai flexibilitate in ceea ce priveste modul in care functioneaza aparatul. Daca ai multe alimente de pastrat la rece, poti sa transformi tot spatiul in frigider. Daca nu ai nevoie de atat de mult loc pentru alimente, poti alege sa functioneze doar una din parti – frigiderul sau congelatorul.

 

Volum suficient pentru familii numeroase

Familiile de 3-4 persoane, sau chiar mai multe, vor fi incantate de volumul acestui frigider cu doua usi. El pune la dispozitie in partea de jos o capacitate de 295 litri, iar sus 89 litri. Nu ocupa extrem de mult spatiu, chiar daca e volum mare, avand dimensiunile de 178.5 x 67.5 x 66.8 cm.

 

Rafturi, sertare, compartimente de usa

Ca la oricare aparat frigorific, si aici compartimentarea e importanta. In partea de sus, la congelator, ai un spatiu generos, despartit de un raft si doua suporturi pe usa. In partea de jos, in zona de frigider, vei regasi patru rafturi, doua sertare si trei spatii pe usa. Astfel, totul va fi bine organizat, pe categorii, si vei gasi usor tot ceea ce ai nevoie.

 

Dezghetarea se face automat

Si intretinerea acestui frigider va fi una simpla, deoarece fiind un model No Frost, nu se aduna gheata pe pereti. Astfel, dezghetarea se face in mod automat in ambele partii, simplu si rapid.

 

Autonomie de 13 ore

E important sa ai un frigider care sa iti ofere si o anumita autonomie daca ramai fara energie electrica sau daca apar anumite defectiuni. Acest model iti tine alimentele in bune conditii timp de 13 ore. 

 

Concluzie Samsung RT38K5530S9/EO

Evolutia tehnologiei se poate observa la un inalt nivel la acest frigider cu doua usi. El iti pune la dispozitie un mod de racire performant, si functii ce ajuta la o buna organizare si economie de energie electrica. Pluseaza si la capitolul volum, dar si la compartimentare, chiar daca nu vine cu dozator de apa incorporat. 

Acest frigider se dezgheata automat si are o autonomie buna daca ramai fara energie electrica. Este insa destul de zgomotos, motiv pentru care ar putea fi o problema daca il plasezi intr-o bucatarie deschisa.

Nu are usi reversibile, ci acestea vin cu montare ce permite deschiderea doar pe partea dreapta.

 

Bucataria Ioanei

VINO PE INSTAGRAM!

Salut! Sunt loana si te astept cu drag pe Instagramul meu, unde promit sa iti arat totul despre cele mai gustoase bunatati pe care le gatesc.

CLICK AICI

Lasă un comentariu

0 Comentarii