fbpx

Cel mai bun frigider Albatros

Last Updated: 22.06.24

Modele recomandate in 2024

 

 

Albatros FA28+

 

1-albatros-fa28Modelul FA28 poate fi recomandat ca cel mai bun frigider Albatros cu 2 usi, fiind suficient de incapator – are o capacitate de incarcare totala de 212 l (cu 171 l la frigider si 41 l la compartimentul congelatorului), ceea ce il incadreaza in categoria celor de marime medie.

Este un produs econom, care salveaza energie, facand parte din clasa A+ (clasa A e cea mai eficienta, iar un model de aparat electrocasnic A+ economiseste cu 25% mai mult decat unul simplu A). Compartimentarea interioara iti permite sa organizezi practic si simplu alimentele: are 4 rafturi din sticla (cel mai bun si igienic material de confectie), 4 suporturi la usa si 2 compartimente pentru pastrarea alimentelor proaspete, precum legumele si fructele. Pentru confortul tau, are sistem de dezghetare automat, ceea ce inseamna ca la intervale regulate el se decongeleaza singur, apa fiind colectata in exterior intr-o tava unde este evaporata de caldura motorului.

Congelatorul are un singur compartiment, insa nu e nevoie de mai multe, daca nu obisnuiesti sa pastrezi multe alimente inghetate. Termostatul reglabil permite ajustarea temperaturii interioare atat la frigider, cat si la congelator. Modelul are o autonomie de 12 ore (fara curent). Este foarte practic, potrivit intr-un apartament mic sau mediu, pentru 3-4 persoane (daca nu obisnuiesti sa faci foarte multe provizii). Produsul vine cu o garantie pe o perioada extinsa de 36 de luni.

 

 

 

 

 

Albatros FA15+

 

2-albatros-fa15Daca esti in cautarea unui frigider Albatros, ieftin si bun, potrivit intr-un apartament mic, pentru 1-2 persoane, atunci modelul FA14+ poate fi recomandat. Este un aparat electrocasnic cu 1 usa, cu o lada speciala pentru congelator in interior.

Are o capacitate de incarcare mica, de 113 l (98 l la frigider si 15 l la congelator), dar este suficient pentru o persoana sau doua, care nu au obiceiul de a-si face prea multe provizii din timp, ci prefera sa mearga la cumparaturi regulat. Este un produs econom, consumul de energie fiind foarte redus – face parte din clasa energetica A+ (clasa A fiind cea mai eficient cotata in randul aparatelor electrocasnice). Compartimentarea interioara e cat se poate de practica, cu 2 rafturi din sticla, un spatiu pentru pastrarea alimentelor proaspete, cum sunt legumele si fructele, si un suport pentru oua. Avand o capacitate de stocare relativ mica, congelatorul are un singur compartiment.

Este un frigider de dimensiuni reduse (85 x 50 x 56 cm), care incape usor in spatii mici si este foarte usor, cu o greutate de doar 30 kg. Termostatul reglabil iti ofera posibilitatea sa setezi temperatura interioara la nivelul dorit. Raportul calitate-pret il recomanda ca fiind un aparat electrocasnic eficient, potrivit pentru o persoana sau doua, in special pentru cei care nu au nevoie de un spatiu mare de incarcare, preferand sa consume mancare proaspata. Are o garantie de 36 de luni.

 

 

 

 

Cum aleg cele mai bune frigidere de la Albatros

 

Ghidul cumparatorului

Achizitionarea unui nou frigider nu este deloc simpla, avand in vedere multitudinea de modele disponibile astazi. Trebuie sa te hotarasti daca ai nevoie sau nu de diferitele functii “inteligente” moderne pe care produsele le ofera. Daca vrei in primul rand un aparat practic si durabil, poti trece in revista ofertele de frigidere Albatros.

 

a-1-frigider-albatros

 

Albatros a devenit un nume cunoscut in ultimii ani, din 2008 imbogatindu-si gama de produse cu aparate electrocasnice precum hote, cuptoare cu microunde, aspiratoare, ventilatoare, mixere, fiare de calcat, frigidere (e in special cunoscut si apreciat pentru masinile de spalat). Frigiderele Albatros sunt durabile si practice, fapt aratat si de garantiile extinse, de 3 ani; in plus, compania ofera suport tehnic la nivel national. Cand cauti un astfel de aparat, te va interesa ce capacitate de incarcare are – un model cu aproximativ 100 l intra in categoria celor mici, unul cu 200 l in cele medii, iar unul mare, foarte incapator, are 300 l. Pentru o casa in care locuiesc doar doua persoane care nu-si fac provizii in cantitati mari, ci merg regulat la cumparaturi, va fi de ajuns unul mic. De asemenea, intereseaza-te daca are sistem de dezghetare automata (precum Albatros FA28+) – apa topita e colectata intr-o tava exterioara si apoi evaporata; daca nu are aceasta functie, va trebui sa il cureti manual de depuneri.

Asa cum arata multe pareri despre cele mai bune frigidere Albatros, e important sa alegi un model din clasa energetica A+, care garanteaza un consum redus. O alta functie utila este termostatul reglabil, ce permite sa ajustezi temperatura interioara. Exista modele cu o usa (ce au in general o lada speciala pentru congelator, precum frigiderul Albatros FA15+) si modele cu 2 usi, una pentru frigider si una pentru congelator.

Daca vrei sa afli unde se gasesc frigidere Albatros, la un pret bun, raspunsul e simplu: pe Internet! Aici vei gasi o gama variata de modele avantajoase, cu garantii extinse si posibilitatea de a returna produsul.

 

 

VINO PE INSTAGRAM!

Salut! Sunt loana si te astept cu drag pe Instagramul meu, unde promit sa iti arat totul despre cele mai gustoase bunatati pe care le gatesc.

CLICK AICI

Lasă un comentariu

0 Comentarii